Asiakkaille
asiakkaita

Ostamisen kolmas aalto (Tekoäly)

Ostaminen on ikiaikaista puuhaa, mutta myyjän on sopeuduttava aina aikaansa pystyäkseen tekemään kauppaa. Nyt on noussut ostamisen kolmas aalto, joka tekoälyn voimin vaatii aivan uusia asioita myymiseltä. Google tekoälyllistyminen, konversiodatan hankkimisen vaikeutuminen ja monet muut uudet haasteet ovat suoraan sanottuna elämän ja kuoleman kysymyksiä verkon kautta tehtävälle kaupalle.

Datankeruu on edelleen onnistuttava

EU:n määräysten mukaisesti Googlen Consent Mode V2 on nyt pakollinen Euroopassa, mikäli haluaa jatkaa datankeruuta Google Analytics ja Google Ads -järjestelmillä. Suoraan sanottuna tämä tarkoittaa sitä, että ilman oikeita evästeasetuksia sinulla ei pian ole juurikaan tietoa, mitä verkkomainonnassasi ja kotisivullasi tapahtuu.

Kumppanuus

Digitaalinen löydettävyys on kuin puutarhanhoitoa. Ensin tehdään perusasiat hyvin ja sen jälkeen loputtomasti istutetaan, kitketään ja karsitaan. Juuri näin toimimme kumppaneidemme kanssa digitaalisen näkyvyyden syväoptimoinnissa: perusasiat kuntoon ja sitten jatkuvaa hoitoa kaupankäynnin kukoistamiseksi.

Toista Tovari 2022 Showreel
Lukuharjoitus: kertaus Tovarista

Markkinointitoimisto Tovari on Joensuusta ja Porista toimiva mainostoimisto, joka toteuttaa tehokasta ja erottuvaa markkinointia. Tarjoamme tutkitusti pidetyt markkinointikoulutukset ja yrityskonsultoinnit. Meidän kanssamme yrityksen markkinointi on ennen kaikkea jännää!

Tarjoamme sekä täysin kustomoidut että hinta-laatusuhteeltaan optimoidut ratkaisut tehokkaaseen mainostamiseen ja markkinointiin. Palveluitamme ovat: brändi-ilme, yrityskonsultointi, koulutukset, graafinen suunnittelu, striimaus, ohjelmallinen ostaminen, hakukoneoptimointi, nettisivut, verkkokauppa, hakusanamainonta, sosiaalinen media, brändityöpaja, valokuvaus ja videokuvaus. Tovarilla työskentelevistä n. 20 osaajasta jopa puolet vetävät pidettyjä markkinointikoulutuksia omalla erikoisosaamisalueellaan.

Jännää markkinointia toteuttava Tovari on erityisesti haastajan valinta markkinointikumppaniksi. Ota meihin yhteyttä, niin laitetaan vaikka kertaheitolla koko yrityksen markkinointi kondikseen!

Lukuharjoitus: kertaus Tovarista