Linnunlahti Camping

Holiday Linnunlahti – Uudistus

Holiday Linnunlahti vaihtoi omistajaa vuonna 2016. Uusi omistaja, halusi uudistaa Linnunlahtea niin leirintäalueen kuin verkkoedustuksenkin puolella. Yhteistyömmä alkoi verkkosivujen uusimisella keväällä 2016.
Lomahuone Joensuussa

Holiday Linnunlahden verkkoedustuksessa olennaiset asiat ovat selkeys, hyvä fiilis ja näkyvyys hakukoneessa. Tämän perusteella sivustoa ryhdyttiin rakentamaan kesäiset kuvat edellä. Kuvatuotannossa keskityttiin luomaan fiilis kesäisestä paikasta ja informatiivisuuteen: sivulla käynnin jälkeen asiakkaalla on selkeä kuva siitä, minkälainen paikka Holiday Linnunlahti on.
Camping alue Joensuussa

Sivujen julkaisun yhteyteen järjestettiin mainontaa niin sosiaalisessa mediassa kuin Googlessakin. Mainonnassa keskityttiin tavoittamaan ihmiset, jotka suunnittelevat Joensuuhun matkustamista. Ilosaarirock-festivaali on merkittävä tapahtuma myös Holiday Linnunlahdelle, joten se oli huomioitava Google ja Facebook-mainonnassa.

Kirsikkana kakun päälle oli some- ja verkkosivukäyttöön kuvattu markkinointivideo, joka esittelee Linnunlahden majoitus- ja aktiviteettimahdollisuuksia hauskalla tavalla. Video keräsi Facebookissa laajan yleisön ja reilusti jakoja. Kokonaisuutena Holiday Linnunlahden verkkoedustus sai kokonaisvaltaisen kasvonkohotuksen, joka on linjassa uuden yrittäjän näkemyksien kanssa.
Tutustu Holiday Linnunlahteen tästä!

TARVITSETKO APUA MÄESSÄ!

Tehdään markkinoinnistasi tehokkaampaa!

OTA YHTEYTTÄ