Google-mainonta

”Se kuuluisa oikea aika ja oikea paikka löytyy hakukonemainonnalla paremmin kuin millään muulla keinolla.”

Alati kehittyvä hakukonemainonta on perustasollaan yksinkertaista ja suoraviivaista toimintaa. Taustalla on kuitenkin lähes loputon määrä mahdollisuuksia, joiden avulla voi etsiä ja kokeilla tehokkaimpia tapoja tavoittaa juuri oikeita ihmisiä juuri oikealla hetkellä. Tai vaihtoehtoisesti kokeilla erilaisilla versioilla ja etsiä juuri sitä toimivaa tapaa kertoa omasta asiasta.

Hakukonemainonnan ytimessä on ajatus ihmisen tavoittamisesta juuri oikealla hetkellä, kun hän on aktiivisesti etsimässä tietoa, joka liittyy mainostettavaan tuotteeseen tai palveluun. Silloin osa ratkaisuista on hyvin suoraviivaisia. Jos myy lapioita, niin mainos kannattaa laittaa hakusanalle “lapio”. Hieman erilainen lapiomainos sitten sanalle “maan muokkaus” tai “kukkapenkki”. Omanlaisensa sitten taas voi laittaa sanoille “ojankaivuu” tai “kasvimaa”. Olennaista on miettiä, missä tilanteissa lapio olisi kiinnostava. Jos laittaa lapio-mainoksen hakusanalle “50-vuotislahja”, niin mukaan mainokseen kannattaa laittaa vinkki omistuksen kaivertamiseksi lapionvarteen.

Google-mainontaVenäjä

Pohjois-Karjalan kunnat venäläisten verkkohauissa

Kun ihminen hakee vaihtoehtoja, käyttää hän siihen hakukonetta. Suomessa se on lähes aina Google, mutta venäläiset käyttävät tilastojen mukaan mieluiten Yandexin verkkohakupalveluita. Mutta kummallekin hakukoneelle on yhteistä se, että jos haluaa tavoittaa venäläisen kuluttajan, on mentävä pintaa syvemmälle ja tutkittava eri termien merkitystä ja vaikuttavuutta. Lue lisää
Pohjois-Karjalan kunnat venäläisten verkkohauissa

Kysy lisää