MITÄ ME OSATAAN?

Tovari ei ole yhden tempun toimisto. Teemme myyntiä edistäviä verkkosivuja ja verkkokauppoja ja niiden liikennettä kasvattavaa mainontaa. Emme tuputa kaikille samaa reseptiä, vaan kehitämme jokaiselle yritykselle oman soppansa, joka todennäköisesti koostuu monista eri markkinointikanavista.

Voit tilata meiltä joko monista palasista koostuvan ison kokonaisuuden tai yhden palikan, olipa se sitten verkkosivut, Facebook-kampanja, Google-mainontaa tai markkinointivideo.

KETKÄ LUOTTAVAT MEIHIN?

Kaisa Mäkäräisen some-tiimi
Maku Brewing
Intotalo - koulutustalo
Accountor
Yliopisto
Paavo Nurmi Games

Asiakkaamme ovat Suomesta ja vähän sen rajojen ulkopuoleltakin - olemme tähän mennessä tehneet yhteistyötä jo yli 100 asiakkaan kanssa. Palvelemme pääasiassa pieniä ja keskisuuria yrityksiä, mutta löytyy meidän portfoliosta muutama suuryrityskin, joille olemme tehneet digitaalisen markkinoinnin täsmäiskuja.

Olemme myös Google Partner -toimisto, joka tarkoittaa sitä, että työmme on Googlen tuotteiden parissa on laadukasta, läpinäkyvää ja reilua.

MITÄ MEIDÄN TYÖ MAKSAA?

Järkevät nettisivut pystymme tekemään alkaen 2500 €. Yksittäisiä markkinointikampanjoita ja markkinointisisältöjä saa kanavasta riippumatta tehtyä alkaen 500 €. Tarkan hinnaston luominen näille ei ole mielekästä, sillä jokaisen projektin luonne ja vaatimustaso vaihtelee sen tavoitteiden mukaisesti. Tarkemman hinnan saat kysymällä.

PYYDÄ TARJOUS

KERRO MISSÄ TARVITSET JEESIÄ?

Kuvaile vähän millaista apua tarvitsette ja linkkaa teidän nykyinen nettisivu.

Vastaamme yleensä jo seuraavana päivänä.

TOVARI?

Kolme vuotta vanha kuusihenkinen koko Suomea palveleva markkinointitoimisto. Fyysisesti sijaitsemme Joensuussa ja Porissa. Uskomme suoraan puheeseen, läpinäkyvyyteen ja tuhtiin annokseen huumoria. Arvostamme pitkiä kumppanuuksia ja tavoitteellista tekemistä.

PYYDÄ TARJOUS!

LISÄÄ ASIAKKAITA

Autamme sinua viemään viestisi tehokkaasti. Keinoja on monia, mutta Google-mainonta toimii miltein aina ja Facebook ja muu sosiaalinen media tarjoaa useita mahdollisuuksia.

VINKKITUOKIO

Onko markkinointisi ilman punaista lankaa? Kaipaisitko vähän vinkkiä? Pyydä meidät veloituksetta tunniksi sparraamaan ja ideoimaan markkinointiasi. Katso lisää täältä.

MYYVÄT VERKKOSIVUT

Verkkokaupalla tai ilman, nettisivujen pitää myydä/täyttää haluttu tavoite (kerätä esimerkiksi yhteydenottoja). Nettisivu täytyy rakentaa tarpeen mukaan, ja se on mistä me lähdemme liikkelle: mitä haluat tämän sivun tekevän. Tavoitteiden ympärille asetetaan mittarit ja markkinointikampanjoiden tehon mittaamisesta tulee helppoa.

GRAAFISET TYÖT

Tarvitsitpa esitteen, kokonaan uudistetun yritysilmeen tai vaikka palvelumuotoilukonseptin suunnittelu, niin meidän tiimistä löytyy sopiva herrasmies tehtävään. Kunhan graafisen tuotteen tavoitteet saadaan yhdessä selvitettyä, päästämme hänet irti. Pyydä tarjous graafisesta tuotoksesta täältä.

ASIAKASTARINOITA

JOENSUU

PAPINKATU 11

050 439 4431

TERVE@TOVARI.FI

PORI

OURINTIE 5

050 490 2477

MORO@TOVARI.FI