Luennon / Tapahtuman Livelähetys

”Livelähetys sopii luennoille ja tapahtumiin kun haluat tarjota kaikille mahdollisuuden osallistua. Myös tallenteen tekeminen tapahtumasta / luennosta on mahdollista.”

Livetapahtumasi striimaus onnistuu joko yksityisesti workshop-tyyppisesti Google Meetin tai vastaavan videopuhelupalvelun kautta, tai sen voi striimata netissä haluamassasi kanavassa (esim. YouTube, Facebook tai Twitch). Kaikkia livetapahtumia voidaan toteuttaa pienimuotoisesti tai skaalata monimutkaisempiin, hieman enemmän kalustoa ja aikaa vaativiin kokonaisuuksiin – ota yhteyttä, ja katsotaan mikä toteutus sopii sinun tarpeisiisi parhaiten.

Tapahtumasi koosta huolimatta hoidamme ammattimaisen toteutuksen ilman, että sinun tarvitsee painia tekniikan kanssa. Lisäpalveluna striimi voidaan myös tallentaa, jolloin tallenne on käytettävissä jälkikäteen.

Workshop-striimi

Tämä vaihtoehto sopii, jos sinulla on edessä vaikkapa koulutus, luento tai muu tapahtuma, jossa on joko yksi tai muutama puhuja. Osallistujille jaetaan tapahtumalinkki esim. Google Meet -kokoukseen ja osallistujilla on halutessasi mahdollisuus osallistua keskusteluun joko chatin tai mikrofonin välityksellä.

Livelähetys

Livelähetyksellä saat striimattua tapahtumasi netissä haluamassasi kanavassa (esim. YouTube, Facebook tai Twitch). Juontaja ja mahdolliset vieraat voivat olla samassa paikassa, tai osallistua tapahtumaan verkon välityksellä. Striimin seuraajat voivat halutessasi osallistua tapahtumaan livechatin välityksellä.

Hybridilähetys

Mitäs sitten, kun sinulla on fyysinen tapahtuma, jossa on sekä yleisöä, juontaja että vieraat, tai osa vieraista paikan päällä, mutta haluat saada tapahtuman jaettua myös isommalle yleisölle? Hybridivaihtoehto pelastaa. Striimitekniikkaa voidaan räätälöidä ja soveltaa myös tilanteisiin, jossa osa tapahtuman yleisöstä tai juontajista löytyy fyysisestä studiosta tai lavalta, ja osa taas täytyy saada paikalle verkon välityksellä.

Pistetäänkö striimi pystyyn? >>

Työnäytteet

Mitä sanot?

Minun nimeni on ja edustan .
Tarvitsen kumppania toteuttamaan .
Minut saa kiinni tästä numerosta/emailista: .

Hyväksyn tietosuojaselosteessa mainitun tietojenkäytön. Kiitos!

Pieni hetki luovuudelle?

Kuinka usein ehdit antaa aikaa luovuudelle? Ota arjessa pieni paussi meidän kanssa ja tilaa meidän uutiskirje tukemaan yrityksesi luovuutta.