Google-mainonta

Mitä tahansa ihmiset etsivätkin, he uskoutuvat kysymyksissään Googlelle. Hakutuloksiksi käyttäjä saa muutaman tekstimainoksen, mahdollisesti Googlen kartan ja kymmenen luonnollista hakutulosta. Mitä näistä tuloksista luulet hakijan klikkaavan? Vastaus on ensimmäistä muutamaa mainosta tai ensimmäisiä luonnollisia hakutuloksia aika suuressa osassa tapauksia. Milloin olet itse viimeksi päätynyt etsimään jotain Googlen hakutulosten 2. sivulle? Saadaksesi lisää myyntiä Googlesta, sinun pitäisi siis päästä jollain keinolla lähelle kärkeä hakutuloksissa. Mainostaminen Googlessa on nopein keino päästä hyville sijoille. Myös hakukoneoptimointi tuottaa tuloksia pidemmällä aikajänteellä.

Teetä AdWords-mainonta hyvin ja saat sivustoillesi oikeata liikennettä, joka ostaa sinulta. Väärin tehtynä AdWordsistä saa toki liikennettä, mutta sen lisänä tulevat pohjattomat kulut, jumalaton päänsärky ja epävarmuus siitä, että kattaako lisääntynyt myynti mainonnan kulut.

OTA YHTEYTTÄ JA ANALYSOIDAAN TILANNE
Google-mainonta
Google AdWords mainonta

"Truly, it has been a great pleasure working with Tovari. We have established a number of global Google Adwords campaigns, display campaigns and YouTube campaigns that have resulted in numerous high-quality leads for our company. The guys at Tovari apply deep analytical approach to SEM, which is I believe, a key to success in digital context advertising."

Evgeny Misnikov - Marketing Manager

Accountor Russia

Google-mainonta ei ole pelkkää hakusanamainontaa

Monet yrittäjistä yhdistävät Google-mainonnan vain hakusanamainontaan, mutta se on paljon muutakin. Googlen-mainosverkostossa voit mainostaa myös YouTubessa, muilla verkkosivuilla ja saada mainoksesi verkkosivuilla käyneiden ihmisten eteen.

REMARKETING-MAINONTA

Tiedäthän ne mainokset, jotka tietävät millä sivuilla sinä olet käynyt ja seuraavat sinua sivustolta toiselle? Se on mahdollista tehdä Googlen mainostyökaluilla. Voit siis mainostaa palveluasi ihmisille, jotka ovat käyneet sivustollasi, mutta eivät ole ostaneet sieltä mitään. Sinun on mahdollista kohdentaa mainontaa esimerkiksi verkkokaupan ostoskorin hyljänneille ihmisille. Kun mainoksia ei näytetä ärsyyntymiseen saakka, voi osa kävijöistä palata sivustollesi ja tehdä ostokset loppuun.

DISPLAY-MAINONTA

Display-mainonta on periaatteessa perinteistä bannerimainontaa. Display-mainonnassa laitetaan kuvamainos Googlen mainosverkostoon ja se kohdistetaan oikealle yleisölle joko heidän vierailemien verkkosivujen tai heidän selaushistoriaan pohjautuvan mainontaprofiilin mukaan. Voit siis mainostaa vaikkapa YouTube-videoissa tai suosituissa suomalaisissa blogeissa.

YOUTUBE-MAINONTA

YouTubessa on mahdollista videomainosten lisäksi myös mainostaa kuvamainoksilla. Voit kohdentaa mainontaasi perinteisien kohdennustapojen (paikkakunta, ikä, harrastukset) lisäksi myös videoiden sisältöjen perusteella. Kokkausohjeita katsoville ihmisille voi esimerkiksi näyttää paikallisen lihatuottajan mainoksia tai remonttiohjeita hakevalle tee-se-itse-miehelle sähköasennuksiin liittyviä mainoksia, koska hän ei kuitenkaan pysty niitä itse tekemään.

HAKUSANAMAINONTA

Hakusanamainonta on Google-mainontaa perinteisimmillään. Siitä kaikki lähti liikkeelle, ja sillä Google tahkoaakin miljardinsa. Ihminen hakee ratkaisua ongelmaansa ja sinun asettaman mainoksen takaa löytyvä sivusto ratkaisee sen. Nerokasta parittamista. Kuten muussakin Google-mainonnassa, maksat hakusanamainonnassa vain sivustollesi tulleesta liikenteestä, eli mainosten klikkauksista.

LAITETAAN GOOGLE-NÄKYVYYTESI KUNTOON

Kerro Google-mainnonnan tilanteestasi - lähdetkö nollista vai oletko jo pitkään kehittänyt Google-mainontaa. Kerro myös, jos kiinnostuit erityisesti jostain tietystä Google-mainonnan osa-alueesta.

KYSY TOMILTA LISÄÄ GOOGLE-MAINONNASTA

050 439 4431

tomi@tovari.fi