Hakukoneoptimointi

Kohtaat ongelman, johon et tiedä suoralta kädeltä ratkaisua. Mitä teet? 10 % ihmisistä soittaa äidille, 90 % tekee haun Googlessa. Olipa ongelmasi hyvä lihamurekeresepti, lähin autokorjaamo tai internet-markkinointi, Google on ensimmäisten joukossa kuulemassa siitä. Olisi siis hyvä, jos sinun yrityksesi, tuotteesi tai palvelusi olisi siellä kymmenen ensimmäisen hakutuloksen joukossa.

Hakukoneoptimointi on yksi tehokkaimmista keinoista saada lisää myyntiä verkon kautta. Siksi kaikki haluaisivat olla Googlen hakutulosten kärjessä omilla hakusanoilla. Siksi hakukoneoptimointi on myös työlästä. Voi tietysti olla, että toimialasi ei ole vielä täysin herännyt Googlen tärkeyteen ja hakutuloksissa pääsee ylemmäs kohtalaisen pienellä työmäärällä. Mutta pääsääntöisesti hakukoneoptimointityö on kovaa kilpailua, joka ei pääty koskaan, koska kilpailijatkin optimoivat sivujaan jatkuvasti. Jos haluat oikeasti kauppaa verkosta, niin ota yhteyttä.

HALUAN KORKEAMMALLE
Hakukoneoptimointi
Nettisivun hakukoneoptimointi

NOSTETAAN SIJOITUKSIASI GOOGLESSA

Hakukoneoptimointi ei ole aina nopea prosessi. Eli jos nyt on marraskuu ja haluat näkyyttä jouluksi, siirry suoraan hakukonemainonnan puolelle. Raaka fakta, pahoittelen :/

Jos kuitenkin haluat tehdä tosissasi ja tähtäät tuloksiin myös pitkällä jänteellä, niin kerro tilanteestasi, annan sivusi osoite ja muuta oleellista tietoa.

KYSY JUSSILTA LISÄÄ HAKUKONEMAAILMASTA:

050 490 2477

jussi@tovari.fi