WordPress nettisivut

Yrityksen nettisivujen pohjimmainen tavoite on aina kasvattaa myyntiä. Joko mahdollistamalla sen suoraan sivuilla tai sitten pienen mutkan ja parin puhelinsoiton tai tapaamisen jälkeen. Oli miten oli, tarvitset nettisivut, jotka tuottavat sinulle hyötyä. Ostajia, liidejä, suositteluita, myyntiä.

Emme rakenna nettisivuja asiakkaillesi, vaan sinulle. Teemme ne täyttämään sinun ja yrityksesi tarpeet. Meidän tulee tietysti varmistaa myös se, että asiakkaasi viihtyvät sivuillasi, saavat sieltä päätöksentekoon tarvitsemansa tiedon ja pääsevät tekemään haluamasi toiminnon helposti. Muuten emme onnistu tavoitteessamme.

HALUAN KUNNON SIVUT. SIKSI PAINAN TÄSTÄ.
Mobiiliystävälliset nettisivut
WordPress nettisivut

"Minulla ei alkuun ollut kovinkaan suurta käsitystä siitä, miten palveluitani tulisi tuoda esille verkossa. Luotin täysin Tovarin ammattitaitoon asioiden esilletuonnissa. Minulle oli myös tärkeää, että minulta kyseltiin toiveitani ja minun näkemystäni liiketoiminnasta. Yhteistyössä korostuivat alusta lähtien ammattillisuus ja systemaattisuus projektin kehityksessä. Sovitut asiat hoituivat ajallaan. "

MERJA TUKIAINEN

ACUVOIMA

Mobiiliystävälliset nettisivut

Hyvän näköinen nettisivu ei välttämättä ole hyvä nettisivu. Hyvä nettisivu tekee tulosta. Se tarjoaa asiakkaillesi heidän tarvitsemansa tiedot, saa kävijän samaistumaan sisältöihin, vakuuttaa esimerkeillään ja referensseillään. Hyvä nettisivu saa verkkosivuilla vierailijoita tekemään halutun toiminnon. Me teemme hyviä nettisivuja.

Muista kuitenkin, että hyväkin nettisivu on täysin turha, jos asiakkaasi eivät löydä sinne. Jos olet perustamassa uutta liiketoimintaa, varaudu siihen, että sinun tulee panostaa digitaaliseen markkinointiin vähintään saman verran, mitä sijoitat nettisivuihin. Mainosta Googlessa, ole läsnä ja auta asiakkaitasi sosiaalisessa mediassa, lähesty potentiaalisia asiakkaita sähköpostein. Vain aktiivisella markkinoinnilla saat asiakkaita sivujesi kautta.

Nettisivun hinta

Paljonko auto maksaa? Vaikea sanoa? Niinpä. Riippuu siitä, että minkälainen auto. Sama logiikka pätee myös nettisivujen hinnoittelussa. Millaiset nettisivut haluat?

Nettisivujen hinta riippuu siis täysin siitä, miten ne rakennetaan ja mitä niillä halutaan saavuttaa. Jotta tämä ei menisi ihan viisasteluksi, niin sanotaan nyt, että tämän sivun referenssiesimerkkien hinnat vaihtelivat 2200 € ja 4500 € välillä. Me emme rakenna alle 2000 € nettisivuja. Ei sillä, ettemmekö me pystyisi tai saisi siitä jopa kannattavaa, vaan silloin me ei saataisi siitä oikeasti toimivaa myynnin kannalta. Emme halua myydä kuraa.

Nettisivujen hankinta on iso sijoitus, totta kai. Tärkeintä onkin miettiä, miten saat sijoituksen tuottamaan. Meidän tehtävä on tehdä nettisivuista sellaiset, että ne maksavat itsensä takaisin lisääntyneenä myyntinä.

Pyydä tarjous nettisivuista

Kerro vähän yrityksesi toiminnasta, tavoitteista ja siitä, mitä haluaisit nettisivuiltasi. Tämän jälkeen voimme käydä aihetta läpi porukalla!

}

LAITETAAN VERKKO MYYMÄÄN PUOLESTASI 24/7

Kerro mitä haluaisit myydä ja kenelle. Me teemme hieman tutkimusta aiheeseen liittyen ja palaamme asiaan.

OTA ALUEESI TOVARIIN YHTEYTTÄ JA KUULET MITEN ME LÄHDETTÄISIIN RAKENTAMAAN MYYVIÄ SIVUJA TEIDÄN PROJEKTIIN

ETELÄ JA LÄNSI

050 490 2477

moro@tovari.fi

POHJOINEN JA ITÄ

050 569 0586

terve@tovari.fi