Sosiaalinen media

Olet varmasti huomannut, että profiilisi ja sivusi sosiaalisessa mediassa ei kasvata myyntiäsi, jos et tee aktiivisesti julkaisuja. Myynti ei myöskään oleellisesti lisäänny, vaikka julkaisisitkin satunnaisesti uutisia yrityksestäsi ja linkittäisit kuvia tuotteistasi someen. Noh, lohdutukseksi voidaan sanoa, että harvemmin mikään vasurilla tehty toimii digitaalisessa markkinoinnissa, varsinkaan ilman suunnitelmaa.

Digitaalinen markkinointi ei ole pelkkää somea, mutta ilman somea ei digitaalisessa markkinoinnissa pärjää. Kuulemme usein yrittäjien mainitsevan siitä, miten ”Meidän asiakkaat eivät käytä somea” tai ”Some ei sovi meidän yrityksen markkinointikanavaksi”. Kyllä muuten käyttävät ja sopiipas, jos vain käytät sitä oikein. Kysymys on vain oikean kohdeyleisön ja kanavan löytämisestä.

KAIPAATKO ONNISTUMISIA SOMESSA? OTA YHTEYTTÄ
Facebook markkinointi
Facebook mainonta

"Tovarin kanssa työskentely on tuottanut tulosta. Edellisiin vuosiin verrattuna meidän varausaste on ollut korkeampi niin kesällä, syksyllä ja joulunakin. Yritysten pitää näkyä netissä, hakukoneissa ja sosiaalisessa mediassa. Näkyvyyttä ja huomiota Tovarin tyypit hankkivat hyvin."

EERO SAASTAMOINEN

HOLIDAY LINNUNLAHTI

SPARRATAAN, ULKOISTETAAN, KOULUTETAAN - LAITETAAN SOME KUNTOON!

ETELÄ JA LÄNSI

050 490 2477

moro@tovari.fi

POHJOINEN JA ITÄ

050 569 0586

terve@tovari.fi

"TULOKSIA SOMESTA, KIITOS!"

Kerro mistä pisteestä lähdetään liikkeelle ja millaisia tavoitteita haluaisit saavuttaa.