Valokuvaus

Kun lähdemme kehittämään nettisivuja tai sosiaalista mediaa yrityksille, kysymme, onko yrityksellä kuvia tuotteista, palveluista, henkilöstöstä ja fiiliksistä, joita yritys haluaa välittää. Vastaus on usein kyllä, mutta käytettävissä olevat kuvat ovat postimerkin kokoisia, yli viisi vuotta vanhoja tai hieman suttuisia kuvia suoraan yrittäjän kännykkäkamerasta.

Kännykkäkamerakuville löytyy toki paikka sosiaalisen median syötteistä ja niitä kannattaakin käyttää aktiivisesti hyödykseen siellä, mutta ammattimaisen näköistä nettisivua niistä on vaikea pyöräyttää. Monet yritykset ja mainostoimistot tukeutuvat kuvapankista hankittuihin kuviin, jotka toki voivat välittää fiilistä, mutta eivät kerro autenttista tarinaa juuri sinun yrityksestäsi ja palveluistasi.

Jos haluat oikeasti välittää fiilistä juuri sinun yrityksestäsi, palkkaa hommaan valokuvaaja, joka myös ymmärtää markkinoinnin, sosiaalisen median ja verkkosivurakentamisen päälle. Meiltä löytyy sellainen.

TARVITSEN PAREMPIA KUVIA
Henkilöstökuvaus
Valokuvaaja Joensuu

Tarvitsetko kuvia reilusti vai riittäkö muutama?

Jos sinulla ei vielä ole paljoa kuvia yrityksesi käytössä, kannattaa alkaa ottaa niitä välittömästi. Laadukkaat kuvat kestävät aikaa, sopivat niin verkkosivuille, someen ja esitteisiinkin.

500 €:lla saat n. 30-50 korkealaatuista, ammattivalokuvaajan ottamaa kuvaa yrityksesi käyttöön. Jos kuvauspaikka on kaukana, niin sovitaan siihen päälle vielä pienet matkakorvaukset.

Pienempään kuvatarpeeseen voit tilata valokuvaajan paikalle tunniksi. Tunnin kuvauksesta veloitamme 200€ ja siitä saat n. 10 korkealaatuista, ammattivalokuvaajan ottamaa kuvaa yrityksesi käyttöön. Jos kuvauspaikka on kaukana, niin sovitaan siihen päälle vielä pienet matkakorvaukset.

HENKILÖSTÖKUVAT

Henkilöstökuvausta

PALVELU/TUOTEKUVAT

Palvelukuvaus

TOIMITILAKUVAT

Yrityskuvaus

REFERENSSIKUVAT

Referenssikuvaus

ILMAKUVAT

Henkilökuvaus

360 PANORAAMAT

Ilmakuvaus

KYSY JOONALTA LISÄÄ KUVAUKSISTA

050 569 0586

joona@tovari.fi