Yandex mainonta

Mainostaminen Yandexissa, eli "Venäjän Googlessa", toimii pitkälti samoilla periaatteilla kuin Googlessakin. Jos haluat myydä venäläisille tai tavoittaa Suomeen saapuvia turisteja, on Yandex mainonta hyvä vaihtoehto.

"Moi - oon Jussi ja autan sua Yandex mainonnan kanssa. Jos annat mulle vähän perustietoja, kuten www-osoitteen, niin kun otan suhun yhteyttä osaan jo vähän kertoa miten kannattaisi edetä. Soitan mieluusti, eli voit jättää puhelinnumerosikin."

VKontakte mainonta

VKontakte on Venäjän suosituin sosiaalinen media ja mahdollisuudet mainostamiseen ovat mitä mahtavimmat. Jos tiedät minkä kadun asukkaille haluat mainostaa, onnistuu!

"Tervehdys, mie oon Joona ja autan sinua VKontakte mainonnan kanssa. Kerro toki vähän lisätietoja niin osaan auttaa paremmin: käytätkö jo VKontaktea, mikä on www osoitteesi, mitä haluaisit mainostaa ja milloin. Palaan pikimmiten!"

Haluan tavoittaa venäläiset

Tiedät Venäjän potenttiaalin ja haluaisit itsekin saada venäläisiä asiakkaita. Et oikein välttämättä tiedä mistä lähteä liikkeelle ja mitä sellainen projekti maksaa.

"Tervehdys - olen Hokkasen Tomi ja autan sinua hahmottamaan mitä kaikkea vaatii venäläisten asiakkaiden tavoittaminen. Kerro vähän taustatietoja: haluatko myydä verkossa, vai tavoittaa turisteja yms. Laita www osoitteesi niin käyn myös tutustumassa toimintaasi. Kiitos, palataan pian!"

"Truly, it has been a great pleasure working with Tovari. ... The guys at Tovari apply deep analytical approach to SEM, which is I believe, a key to success in digital context advertising."

Evgeny Misnikov - Marketing Manager

Accountor Russia

Venäjä

Voihan Yandex, ruplan kurssi ja kyrilliset kirjaimet - Venäjä on lähellä, mutta silti niin hurjan erilainen. Hurjat on haasteet, mutta niin on potentiaalikin! Niin kuin meidän logosta voi vähän päätellä, meillä on tietty side Venäjään: mielenkiinto. Koko idea Tovarin perustamisesta tuli kun opiskelimme valtion yliopistossa Pietarissa johtamisen maisteritutkintoa. Yandex-kampanjat ja optimoinnit, VKontakte-kampanjat, venäjänkieliset verkkosivut, jalkautumissuunnitelmat - mitä Venäjälle markkinointiin tarvitsetkin, kannattaa ottaa yhteyttä.

OTA YHTEYTTÄ
Yandex mainonta
Venäläisten turistien tavoittaminen

KYSY JOONALTA VENÄJÄSTÄ

050 569 0586

joona@tovari.fi