WooCommerce verkkokauppa

Verkkokauppa on puhuttanut paljon, ja puhuttaa yrittäjiä vieläkin. Ehkä liikaakin? Kyllä. Liikaa puhetta ja liian vähän tekoja!

Kesällä 2016 suomalaiset tekivät 20% ostoksistaan verkossa ja verkko-ostamisen määrä kasvaa kiihtyen maailmallakin. Jos sinä et ala myydä tuotteitasi tai palveluitasi verkossa, niin joku muu kyllä tekee sen. Ja pian.

Verkkokauppa on iso sijoitus ja se vaatii paljon työtä, mutta kyllähän nuo mahdollisuudetkin ovat aika valtavat. Näetkö verkkokaupan peikkona vai isona mahdollisuutena? Kerro siitä meille, niin käymme kanssasi läpi (ilmaiseksi), että onko se peikko oikeasti siellä sängyn alla vai pelkästään omassa päässäsi. Peikkolinja: 050 490 2477

Ja hei, muista ettet tee pelkällä verkkokaupalla yhtään mitään. Kyllä sinne pitää asiakkaitakin saada! Lue lisää alempaa.

SANOISTA TEKOIHIN - LASKETAAN KIMPASSA MITEN SAAT TOIMIVAN VERKKOKAUPAN
WordPress verkkokauppa
Woocommerce verkkokauppa

LAITETAAN VERKKO MYYMÄÄN PUOLESTASI 24/7

Kerro mitä haluaisit myydä ja kenelle. Me teemme hieman tutkimusta aiheeseen liittyen ja palaamme asiaan.

Hienoinkin verkkokauppa ilman asiakkaita on paska verkkokauppa

Verkkokauppoja myyvät yleensä joko insinöörit: “meillä on 10, 25 ja yli 50 tuotteen verkkokaupparatkaisupaketit...” tai graafikot: “rakennettiin teidän verkkokaupan suunnitelmalle tällänen värikartta”. Eli esimerkiksi Fonecta menee insinöörit kategoriaan ja helsinkiläiset mainostoimistot graafikot kategoriaan. Meidän firmalla on oma kategoria: Myynti ja Markkinointi.

Meidän filosofia lähtee siitä tärkeimmästä: myynnistä. Mitä myydään, kenelle myydään, millainen on ostoprosessi? Sen jälkeen mietitään kuinka heidät saadaan ensinäkin löytämään koko verkkokauppa. Kunhan perusasiat on sparrailtu, niin vasta sitten otetaan graafikot ja koodarit mukaan prosessiin hieromaan verkkokaupan asiakaspolut toimiviksi ja tyylikkäiksi.

Tovari ei ole pelkkä tekninen verkkokaupan toteuttaja vaan kumppani, jonka kanssa rakennat itsellesi toimivan verkkokaupan.

Verkkokaupan ostaminen on yllättävän hankalaa

Melkein aina verkkokauppa rakennetaan jollain valmiilla verkkokauppajärjestelmällä, joista tutuimpia varmaankin Magento, PrestaShop, WooCommerce ja MyCashFlow. Vaihtoehtoja on todella paljon ja tässä se ensimmäinen hankaluus iskeekin: mikä on minulle paras? Jokaisessa järjestelmässä on puolensa eikä sitä ehdottomasti parasta ole. Plus järjestelmän vaihtaminen on kallista, joten tämä päätöstä kannattaa tehdä huolella! Ja siksipä verkkokaupan ostaminen onkin hankalaa: aina ei aluksi tiedä mitä tarvitsee.

WooCommerce verkkokauppa

Me Tovarilla ollaan päädytty rakentamaan WooCommerce pohjaisia verkkokauppoja. Ihan siitä syystä, että WooCommerce on yleensä sopinut parhaiten meidän asiakkaiden tarpeisiin. Jokaiselle se ei tietenkään ole sopivin vaihtoehto ja sen sanomme kyllä aina ääneen. Tosin 37 % maailman kaikista verkkokaupoista on WooCommerce pohjaisia, joten monelle se on sopinut, ollen siis maailman eniten käytetty järjestelmä.

Sopiiko WooCommerce ja Tovari teidän projektiin – se ei selviä kuin kysymällä. Voit olla myös varma, että kerromme kyllä, jos emme ole sopiva toteuttaja verkkokaupallesi ja lupaamme ohjata oikeaan suuntaan. Kurkkaa tuosta esimerkki WooCommercesta meidän toteuttamana.

ps. Verkkokauppa on helppo perustaa, mutta menestyvä verkkokauppa vaatii muutakin kuin pelkän kaupan. Kun siis lasket verkkokaupan perustamiskulun kakkua, laske siihen pala myös markkinoinnille: vai mitä hittoa teet verkkokaupalla missä ei kukaan käy? Ja jos haluat nähdä mitä verkkokaupan ylläpito maksaan, niin yksi esimerkki. (blogi) tai ota suoraan yhteyttä ja funtsitaan yhdessä.

ETELÄ JA LÄNSI

050 490 2477

moro@tovari.fi

POHJOINEN JA ITÄ

050 569 0586

terve@tovari.fi