VIDEOKUVAUS

Tiedät, että videoilla on mahdollista saavuttaa paljon. Videon tehokkuus markkinointikeinona on tiedetty aina, mutta viime vuosina videon käyttö markkinoinnissa on kasvanut valtavasti: videon tuottamisesta ja jakamisesta on tullut helppo ja edullista.

Videoleikkeihin mukaan pääsemiseen sinulla on karkeasti sanottuna kolme vaihtoehtoa: kuvaat videosi itse vaikka älypuhelimella, palkkaat isot pojat tekemään sinulle mainoselokuvan tai otat meidän tyylisen "interwebsiin sopivan kevyiden videoiden" tuottajan.

Jokaisessa videossa on oltava joku pointti ja viiva siitä pointista kasvaneeseen myyntiin. Meidän vahvuudet ovat juuri tämän viivan tekemisessä. Osaamme paketoida viestin tarinan muotoon, tiedämme kenelle se pitää näyttää ja miten sen saa perille halutulle yleisölle. Homma toteutetaan kustannustehokkaasti, mutta riittävän tyylikkäästi. Katso tuosta vierestä pari esimerkkiä meidän tekemistä markkinointivideoista, niiden saavuttamista tehoista ja suuntaviivoja projektin hinnoista.

KATSOIN VIDEOT JA HALUAN MYÖS
Markkinointivideot
Referenssivideot

"Yrittäjänä todella arvostan joustavuutta sekä tietysti sitä, että tekeminen tuottaa tulosta. Joonan ja Jussin ideoiman ja tuottaman videon jälkeen rengashotellimme on täydempi kuin koskaan."

SAMI KALLINEN

Rengasmarket Joensuu

VIDEOPAKETIT

LINNUNLAHTI CAMPING

"Ai, teillä tuokin mahdollisuus!" oli kommentti joka kuului vähän liiankin usein: ihmiset eivät tienneet mitä Linnunlahdella voi tehdä. Videolla haluttiin tämä ihmisille kertoa. Onnistuttiin :)

RENGASMARKET

Videolla haluttiin taivoittaa Joensuun alueelta auton omistajia. Tavoitteena oli antaa omatoimiselle renkaanvaihdolle vaihtoehto, huumorilla höystettynä.

MARKKINOINTIVIDEO

Videon ei aina tarvitse olla helevetin kallis - hyvällä idealla saa tehoja ja myös näkyvyyttä (jakoja somessa). Pelkkä video ei vie kauas, eli myös videon levittäminen kannattaa hoitaa kunnolla!

Kerro alla olevaan lomakkeeseen, jos sinulla on jo ideoita markkinointivideoon vai kaipaatko nimenomaan ideoita.

ANNA MUIDEN KERTOA MITEN LOISTAVA OLET

Itsensä kehuminen ei sovi suomalaiselle. Annetaan muiden siis kehua!

Asiakkaiden kokemukset palvelustasi/tuotteestasi luo uskottavuutta. Älä jätä suosittelun voimaa käyttämättä!

KYSY JOONALTA LISÄÄ VIDEOKUVAUKSISTA

050 569 0586

joona@tovari.fi