Tarinat / sisällöt

”Tarina on tapa saada ihminen kuuntelemaan”

Valtavan viestivyöryn keskellä pärjätäkseen on kerrottava tarinoita.

sisällöntuottaminen

Tarina ei ole sama asia kuin satu. Tarinan pitää olla aina totta. Ei se koko totuus ole, mutta se kertoo jotain olennaista ja kiinnostavaa. Tarina lisää aina syvyyttä ymmärrykseen tuotteesta tai palvelusta.

Tarina luo tunteita ja tunteet luovat suhdetta. Tarinoihin kuuluu olennaisena osana, että kaikki ei ole sujunut parhaalla mahdollisella tavalla. Vastoinkäymiset ja voimahudit ovat tarpeellinen kontrasti lopputulokselle.

Jokainen meistä haluaa olla ylpeä valinnoistaan. Tarinat oiva tapa antaa aihetta tälle ylpeydelle. Miten jokin on keksitty, suunniteltu tai tehty on usein myös mielenkiintoinen tarina. Tässä kaksi tapaa kertoa tuotteesta ihmiselle.

1. Asiapohjalta

Tässä on hyvä tuote tarpeisiisi. Hinta-laatu-suhde on kohdillaan ja takuu luonnollisesti kunnossa. Osta pois!

2. Tarina

Idea tästä tuotteesta syntyi eräänä kuumana iltana, kaukaisen maan auringonlaskua katsellessa. Idea matkasi keksijänsä mukana takaisin kylmään kotimaahan ja unohtuikin vähäksi aikaa. Mutta sattumalta silmien esiin noussut kännykkäkuva palautti idean mieleen eikä se sen jälkeen jättänyt keksijäänsä rauhaan. Sen jäkeen idea tapasi monia ihmisiä, joista jokainen antoi sille jotakin. Nyt se idea on tässä toteutettuna, valmiina palvelukseesi.

Kumman tuotteen haluaisit hankkia? Niinpä.

Kysy lisää