Tarinat / sisällöt

”Tarina on tapa saada ihminen kuuntelemaan”

Valtavan viestivyöryn keskellä pärjätäkseen on kerrottava tarinoita.

Tarina ei ole sama asia kuin satu. Tarinan pitää olla aina totta. Ei se koko totuus ole, mutta se kertoo jotain olennaista ja kiinnostavaa. Tarina lisää aina syvyyttä ymmärrykseen tuotteesta tai palvelusta.

Tarina luo tunteita ja tunteet luovat suhdetta. Tarinoihin kuuluu olennaisena osana, että kaikki ei ole sujunut parhaalla mahdollisella tavalla. Vastoinkäymiset ja voimahudit ovat tarpeellinen kontrasti lopputulokselle.

Jokainen meistä haluaa olla ylpeä valinnoistaan. Tarinat oiva tapa antaa aihetta tälle ylpeydelle. Miten jokin on keksitty, suunniteltu tai tehty on usein myös mielenkiintoinen tarina. Tässä kaksi tapaa kertoa tuotteesta ihmiselle.

1. Asiapohjalta
Tässä on hyvä tuote tarpeisiisi. Hinta-laatu-suhde on kohdillaan ja takuu luonnollisesti kunnossa. Osta pois!

2. Tarina
Idea tästä tuotteesta syntyi eräänä kuumana iltana, kaukaisen maan auringonlaskua katsellessa. Idea matkasi keksijänsä mukana takaisin kylmään kotimaahan ja unohtuikin vähäksi aikaa. Mutta sattumalta silmien esiin noussut kännykkäkuva palautti idean mieleen eikä se sen jälkeen jättänyt keksijäänsä rauhaan. Sen jäkeen idea tapasi monia ihmisiä, joista jokainen antoi sille jotakin. Nyt se idea on tässä toteutettuna, valmiina palvelukseesi.

Kumman tuotteen haluaisit hankkia? Niinpä.

Ota yhteyttä >>

Työnäytteet

Mitä sanot?

Minun nimeni on ja edustan .
Tarvitsen kumppania toteuttamaan .
Minut saa kiinni tästä numerosta/emailista: .

Hyväksyn tietosuojaselosteessa mainitun tietojenkäytön. Kiitos!

Pieni hetki luovuudelle?

Kuinka usein ehdit antaa aikaa luovuudelle? Ota arjessa pieni paussi meidän kanssa ja tilaa meidän uutiskirje tukemaan yrityksesi luovuutta.