Meidän mielestä myyjät on perseestä

Myyjän tavoite on saada kauppaa - meidän tavoite on saada asiakkaamme menestymään. Kuljemme koko poppoo etulinjassa. Haluamme pitää tekijät teidän lähellä.

Markkinointi on niin laaja konsepti, ettei sitä voi ostaa puhelimessa. Tai edes osissa - yhden mainoskampanjan ehkä. Vaikuttava markkinointi on kokonaisuus, joka lähtee liikkeelle syvältä yrityksen arvomaailmasta. Meidän poppoo rakentuu niin, että pystymme yhdessä ymmärtämään ja rakentamaan koko markkinointikokonaisuuden. Hyvä graafikko ei auta, jos ei ymmärretä kenen silmää pitää miellyttää – et voi rakentaa todellista brändiä, jos et ymmärrä millaisia tunteita pitäisi herättää - viestintä on vain kauniita sanoja, sinulla ei ole tarinaa kerrottavana - sometus on ajanhukkaa, jos et löydä yleisöäsi.

Toisin sanoen: jos haluat hyviä tuloksia, pitää meidän oppia tuntemaan teidät ja teidän business, hyvin. Toki jostain on lähdettävä liikkeelle - tutustu vaikka meihin ja meidän osaamiseen enemmän alta.

 • Tovarin kanssa työskentely on tuottanut tulosta. Edellisiin vuosiin verrattuna meidän varausaste on ollut korkeampi niin kesällä, syksyllä ja joulunakin. Näkyvyyttä ja huomiota Tovarin tyypit hankkivat hyvin.

  Eero Saastamoinen
  Holiday Linnunlahti

 • "Truly, it has been a great pleasure working with Tovari. The guys at Tovari apply deep analytical approach to SEM, which is I believe, a key to success in digital context advertising."

  Evgeny Misnikov - Marketing Manager
  Accountor Russia

 • "Yrittäjänä todella arvostan joustavuutta sekä tietysti sitä, että tekeminen tuottaa tulosta. Joonan ja Jussin ideoiman ja tuottaman videon jälkeen rengashotellimme on täydempi kuin koskaan."

  Sami Kallinen
  Rengasmarket

 • "..minulta kyseltiin toiveitani ja minun näkemystäni liiketoiminnasta. Yhteistyössä korostuivat alusta lähtien ammattillisuus ja systemaattisuus projektin kehityksessä. Sovitut asiat hoituivat ajallaan."

  Merja Tukiainen
  Acuvoima

Markkinointitoimisto Tovari

Osaamme juuri sen mitä meidän poppoo osaa, yhdessä. Meidän työn on tuotettava sinulle hyötyä ja tuotava yrityksellesi lisää asiakkaita. Jos markkinointi ei kasvata yrityksesi myyntiä, ei sitä silloin tehdä oikein.

Scott Milne

SCOTT MILNE - WEBIN RAKENTAJA

Scotti Skotlannista on luultavasti Tovarin paras golffaaja. Osaa suomea paremmin kuin antaa ymmärtää ja lausuu skottitaustastaan huolimatta paremmin suomea kuin englantia. Tovarilla Scott rakentaa nettisivuja ja luo graafisia tuotoksia. Suomen huonoimpia herääjiä. Aikaisemmin toiminut mm. designin opettajana AMK:ssa.

Rysky Riihelainen

RYSKY RIIHELÄINEN - VIESTINNÄN VILJELIJÄ

Nyt nappasimme kokeneen äijän hyvillä kilometreillä! Rysky on viestinnän ja markkinoinnin ammattilainen ja kirjoittaa myös kolumnia mm. Ylelle. Eli kovan luokan kaveri kyseessä! Silti rento kuin reggae-artisti, eli Tovari approves!

David Gil De Gomez

DAVID GIL DE GOMEZ - WEBIN RAKENTAJA

David is made in Spain, mutta latinolaisen kuoren sisällä sykkii suuri Suomi-sydän ja siksi täällä asuukin. Työergonomiaa ei ole (kukaan ei halua lainata Davidin toimistotuolia..). Davidilla on oma tyylinsä tehdä töitä ja kun ymmärtää Davidin "pelisäännöt", niin tulosta syntyy! Äärimmäisen lahjakas ja intohimoinen koodari. Lojaali luottopakki. Tohtoriopiskelija.

Samu Aarnio

SAMU AARNIO - GRAFIIKAN MAALAAJA

Nyt on Tovari kiinnittänyt design ammattilaisen isolla A:lla! Moni nykyään itseään graafikoksi kutsuva on saanut oppinsa Samulta. Designin moniosaaja - vapaa-ajallaan mm. suunnittelee omakotitaloja ja kirjoittelee kirjoja (?!?). Superleppoisa kaveri, joka ei haasteita pelkää - paitsi kansantansseja ei kuulemma suostu kokeilemaan.

Tomi Hokkanen

TOMI HOKKANEN - MAINONNAN TAKOJA

Tomi on korrekti kaveri. Sisäisessä viestinnäkin Tomi päättää viestin: "Ystävällisin terveisin, Tomi Hokkanen". Eli Tovarin edustuspakki. Tovarin hallitseva sulkapallomestari (ärsyttävän hyvä..). Tomi vastaa Tovarilla Google-mainonnasta sekä hallinnoi useita asiakkuuksia. Oli Tovarilla harjoittelussa ja jäi valmistuttuaan töihin, ja hyvä niin!

Kasper Garam

KASPER GARAM - TARINOIDEN TALLENTAJA

Helsingin lahja valo- ja videokuvaukselle - onneksi tajusi tolkun mies muuttaa Joensuuhun opiskelemaan ja sitä kautta Tovarille hommiin! Intohimo kuvaukseen näkyy lopputuloksessa. Videoharjottelija Ilarin rekrytoima (Ilari itse karkasi Pietariin opiskelemaan).

EVELIINA UUSITALO - WEBIN RAKENTAJA

Eveliina, eli Eve, on ehkä jopa harjaantunein ballerina koko Tovarin tiimistä. Eve on Tovarilla harjoittelussa, vaikkakin jo hyvin nopeasti huomattiin, ettei me Eveä pois päästetä. Tämä SAMK:lainen karkaa toviksi Kanadaan vaihto-opiskelemaan syksyllä. Työergonomiassa haastaa jopa Davidin.

MARKKU VUORINEN - MAINONNAN TAKOJA

Kyllä jokaisesta itseään kunnioittavasta tiimistä tulee löytyä ainakin yksi turkulainen! Markku on Turusta ja opiskeli Raumalla kansainvälistä kauppaa, eli puheesta ei Joensuun osasto saa selvää, mutta onneksi on sähköposti. Markku tuli harjoittelun kautta Tovarille. Nälkäisenä miltein täysin toimintakyvytön.

Joona Kotilainen

JOONA KOTILAINEN - SUUNNAN KARTOITTAJA

Toisaalta, Joona on ihan hiton terävä, numeroiden kanssa hiton pätevä, luova ja sellainen know-it-all tyyppi. Toisaalta, Joona on välillä hyvinkin hajamielinen ja usein tulessa toimistolle sanookin: "Käyn vielä kotoa hakemassa läppärin/laturin/yms". Pro-valokuvaaja. Joonalla on johtamisen maisteritutkinto Pietarista ja kauppatieteiden maisteritutkinto Lappeenrannasta.

Jussi Pirhonen

JUSSI PIRHONEN - SUUNNAN KARTOITTAJA

Jussi on tehnyt digimarkkinointia rahaa vastaan jo 7 vuotta. Ei osaa kirjoittaa oikein mitään kieltä, ei edes Suomea (onneksi tietää tämän myös itse). Erittäin suorasanainen kaveri. Toi Tovariin "Asiakas ei ole oikeassa!" käytännön, eli ei myydä sitä mitä asiakas pyytää, vaan sitä asiakas tarvitsee. Jussilla on johtamisen maisteritutkinto Pietarista ja kauppatieteiden maisteritutkinto Lappeenrannasta.

mottomme on:

"jos asiakas menestyy - mekin menestymme"

JOENSUU

Kirkkokatu 17 B 23

terve@tovari.fi

050 569 0586

PORI

Ourintie 5, Pori

moro@tovari.fi

050 490 2477