TOVARI OY

TOVARI?

Digitaalinen markkinointi on siitä hauska ja haastava laji, että yhden alan asiantuntemus ei riitä markkinoinnin hoitamiseen. Markkinointityö vuonna 2017 vaatii visuaalista silmää, puhuttelevaa kirjoitustaitoa, ymmärrystä palvelimista ja hakukoneiden toiminnasta, koodikielten osaamista, kykyä tuottaa näyttäviä valokuvia ja vaikuttavia videoita, analyyttistä suhtautumista dataan, osaamista Googlen ja Facebookin mainostyökaluista ja näkemystä asiakaskokemuksen parantamiseen. Olemme perehtyneet näihin asioihin kunnolla ja harjaantuneet niissä, jotta voisimme markkinoida sinun yritystäsi mahdollisimman hyvin.

Meidän työn on tuotettava sinulle hyötyä. Meidän työ on saada sinulle lisää asiakkaita. Jos markkinointi ei tuo yritykseesi lisää myyntiä, ei sitä silloin tehdä oikein.

Jotta pääsemme yhteistyössä mahdollisimman hyvin liikkeelle, meidän on tunnettava sinun liiketoimintasi hyvin. Perehdymme asiakkaidemme liiketoimintaan hyvin ensimmäisestä palaverista lähtien. Jos emme tunne sinua ja sinun bisnestä riittävän hyvin, emme voi tehdä sinulle markkinointia tai rakentaa verkkosivujasi.

Markkinointityössä arvostamme pitkäjänteistä yhteistyötä pikaisten kertakeikkojen sijaan. Brändin rakentaminen, vaikuttaminen sosiaalisessa mediassa ja verkkosivujen kehittäminen ovat kaikki tehtäviä, jotka eivät pääty koskaan. Jos niistä haluaa saada mahdollisimman paljon hyötyä, niiden eteen on tehtävä jatkuvasti töitä.

TOVARIN HISTORIA LYHYESTI

2010 Jussi perustaa toiminimen, jotta voi opiskelun ohessa auttaa suomalaisia yrityksiä digimaailmassa. 2014 Joona hyppää remmiin ja toiminta "siirtyy" Tovarille. Tänään meidän ydintiimiin kuuluu 6 henkilöä, olemme Google Partner ja toimipisteet löytyvät Joensuusta ja Porista.

Scott Milne

SCOTT MILNE

Scotti Skotlannista on luultavasti Tovarin paras golffaaja (oli Suomen edustaja mm. Honda-cupissa Turkissa). Osaa suomea paremmin kuin antaa ymmärtää ja lausuu skottitaustastaan huolimatta jopa paremmin suomea kuin englantia. Tovarilla Scott rakentaa nettisivuja ja luo graafisia tuotoksia. Yksi Suomen huonoimpia herääjiä aamuisin. Tovarin ensimmäinen palkkaus, eli luotto tähän kaveriin on kova. Aikaisemmin toiminut mm. designin opettajana ammattikorkeukoulussa.

Tomi Hokkanen

TOMI HOKKANEN

Tomi on kyllä korrekti kaveri. Sisäisessä viestinnäkin Tomi lopettaa viestit: "Ystävällisin terveisin, Tomi Hokkanen". Eli Tovarin edustuspakki. Tovarin hallitseva sulkapallomestari (ärsyttävän hyvä..). Tomi vastaa Tovarilla Google-mainonnasta sekä hallinnoi useita asiakkuuksia. Tomilla on myös välillä vahvoja mielipiteitä (myös/yleensä täysin mitättömistä asioista) ja tykkää boikotoida asioita (välillä vaikea löytää lounaspaikkaa..). Teki Tovarin tiimoilla harjoittelua opiskelun ohella ja jäi valmistuttuaan meille töihin ja hyvä niin!

David Gil De Gomez

DAVID GIL DE GOMEZ

David is made in Spain, mutta latinolaisen kuoren sisällä sykkii suuri Suomi-sydän ja siksi täällä asuukin. Työergonomiaa ei ole (kukaan ei halua lainata Davidin toimistotuolia..). Davidilla on oma tyylinsä tehdä töitä ja kun ymmärtää Davidin "pelisäännöt", niin tulosta syntyy! Äärimmäisen lahjakas ja intohimoinen koodari. Lojaaji luottopakki.

Joona Kotilainen

JOONA KOTILAINEN

Toisaalta, Joona on ihan hiton terävä, numeroiden kanssa hiton pätevä, luova ja sellainen know-it-all tyyppi. Toisaalta, Joona on välillä hyvinkin hajamielinen ja usein tulessa toimistolle sanookin: "Käyn vielä kotoa hakemassa läppärin/laturin/kameran/jonkin muun tärkeän esineen, jota ilman ei pitäisi kotoa lähteä." Joonalla on johtamisen maisteritutkinto Pietarista, kauppatieteiden maisteritutkinto Lappeenrannasta.

Jussi Pirhonen

JUSSI PIRHONEN

Jussi on tehnyt digimarkkinointia rahaa vastaan jo 7 vuotta. Ei osaa kirjoittaa oikein mitään kieltä, ei edes Suomea (onneksi tietää tämän myös itse). Erittäin suorasanainen kaveri. Toi Tovariin "Asiakas ei ole oikeassa!" käytännön, eli ei myydä sitä mitä asiakas pyytää, vaan sitä asiakas tarvitsee. Jussilla on johtamisen maisteritutkinto Pietarista, kauppatieteiden maisteritutkinto Lappeenrannasta.

Samu Aarnio

SAMU AARNIO

Nyt on Tovari kiinnittänyt design ammattilaisen isolla A:lla! Moni nykyään itseään graafikoksi kutsuva on saanut oppinsa Samulta. Designin moniosaaja - vapaa-ajallaan mm. suunnittelee omakotitaloja ja kirjoittelee kirjoja (?!?). Superleppoisa kaveri, joka ei haasteita pelkää - paitsi kansantansseja ei kuulemma suostu kokeilemaan.

PÄÄKONTTORI - JOENSUU

Papinkatu, Joensuu

terve@tovari.fi

050 569 0586

LÄNSI- JA ETELÄ-SUOMEN SIVUKONTTORI - PORI

Ourintie 5, Pori

moro@tovari.fi

050 490 2477

VOIMME AUTTAA KAIKKIA MÄESSÄ!

Olipa markkinointisi missä jamassa tahansa, tehdään siitä parempaa!

PAINA PRKL