HALUATKO VINKKEJÄ MARKKINOINTIIN?

Haluamme kantaa kortemme kekoon paremman markkinoinnin puolesta - tarjoamme yrittäjille henkilökohtaisen markkinoinnin vinkkituokion. Tunnin mittaisen vinkkituokion aikana käymme markkinoinnilliset haasteesi läpi, sekä suunnittelemme markkinointiasi tuleville kuukausille. Ajatuksena on siis tarjota vastauksia myös niihin "tyhmiin" kysymyksiin ja suunnitella pieni punainen lanka, jonka kanssa sinun on helpompi kehittää markkinointiasi. Vinkkituokio on ilmainen, eikä luo mitään velvotteita. Nähdäänkö siis meillä vai teillä? Lähetä lomake tai soita suoraa ja sovitaan aika sekä paikka!

VINKKITUOKIO, KIITOS!
Jussi Pirhonen - Tovari
JUSSI PIRHONEN
050 490 2477
jussi@tovari.fi
Tomi Hokkanen - Tovari
TOMI HOKKANEN
050 439 4431
tomi@tovari.fi
Joona Kotilainen - Tovari
JOONA KOTILAINEN
050 569 0586
joona@tovari.fi

BOOKKAA VINKKITUOKIO!

Vastaamme sinua askarruttaviin kysymyksiin ja etsimme markkinointiisi punaisen langan, jonka avulla markkinointi saadaan parsittua tavoitteellisemmaksi ja siten myös helpommaksi toteuttaa.

Kerro viestikentässä mihin aihealueeseen kaipaisitte vinkkiä:

"HANKIMME ASIAKKAILLEMME ASIAKKAITA"

TOVARI?

"Jos asiakas menestyy, mekin menestymme." Haluamme tuntea asiakkaamme ja oppia heidän prosessinsa, jotta osaisimme ohjata markkinointia oikeaan suuntaan. Aina ei kannata rakentaa verkkokauppaa tai investoida hakukoneoptimointiin - me emme mene myynti edellä, vaan "mitä itse tekisin, jos olisin asiakkaan kengissä" edellä. Toki teemme myös keikkahommia, mutta parhaat tulokset saa rehellisellä yhteistyöllä.

VARAA VINKKITUOKIO!
Kaisa Mäkäräisen some-tiimi
Maku Brewing
Intotalo - koulutustalo
Accountor
Yliopisto
Paavo Nurmi Games

JOENSUU

PAPINKATU 11

050 439 4431

TERVE@TOVARI.FI

PORI

OURINTIE 5

050 490 2477

MORO@TOVARI.FI