Meille töihin?

Meille saa nimittäin faksata avoimia hakemuksia.

Tovarilla pidetään ovia aina hieman selällään, jos joku poppooseen istuva taitava yksilö sattuisi tänne eksymään. Jos olet jonkin lajin ässä ja muutenkin ovela säätäjä, niin kuullaan susta oikein mielellään. Toimistot meillä on Joensuussa...ja Porissa.

Vapaamuotoiset hakemukset ja muut terveiset voi laittaa osoitteeseen: terhi@tovari.fi 🕶❤️🎀

Meistä voi lukaista lisää täältä, sekä vilkaista showreelistä mitä kaikkea me ollaan tehty. Toisko sun taidot meidän menoon ja meininkiin lisää jotain huippua?

Ehkä juuri sinä istut poppooseen kuin nenä päähän. Lukaise meistä ja meidän tarjonnasta täältä ja katsasta Tovarin virallinen showreel™️.

Me tykätään tehdä koulujen kanssa yhteistyötä ja otetaan mielellämme harjoittelijoita meidän hommiin aina tarpeen mukaan. Meillä on ollut harjoittelijoita monissa eri tehtävissä ja moni meidän työntekijöistä onkin saanut työpaikan onnistuneen harjoittelujakson jälkeen. Jos sulla olisi antaa meille jotain ja uskot sopivasi meidän porukkaan, pistä Terhille noottia: terhi@tovari.fi.

Pieni hetki luovuudelle?

Kuinka usein ehdit antaa aikaa luovuudelle? Ota arjessa pieni paussi meidän kanssa ja tilaa meidän uutiskirje tukemaan yrityksesi luovuutta.

Paina sydämestä

Se sytyttää sydämen meidän toimistolla.

Sydän on syttynyt kertaa.