Meille töihin?

Töissä Tovarilla - tältä se näyttää

Töissä Tovarilla – tältä se näyttää

Samppa täällä morjensta!

Suhteellisen tuoreena copywriterina ja projektipäällikkönä meikäläinen on myös sopiva kokemusasiantuntija kertomaan firman menoista ja meiningeistä. Seuraavien lätinöiden tarkoituksena on selventää sinulle, rakas lukija ja mahdollinen kohtalontoveri, josko työhakemusten nakkeleminen Tovarille olisi omalla kohdallasi se oikea ratkaisu.

Jussi ei puhunut aivan silkkaa pökälettä kertoessaan, että Tovarilla pääsee kehittämään itseään. Omalla kohdallani startti oli melko hurja, sillä suuria saappaita oli tarjolla nopeasti ja töitä tuli otettua haltuun heti käytännön tasolla. Pienemmällä motivaatiolla olisi mies mahtanut olla tiukempina viikkoina helisemässä. Puolen vuoden aikana olen kuitenkin oppinut markkinoinnista järjettömästi enemmän, kuin mitä osasin kuvitella. Järjettömästi enemmän, mitä olettaisin voineeni oppia muualla.

Luottoa ja ymmärrystä tulee myös työkavereiden puolelta, sillä porukka on täällä avointa ja mukavaa. Jokainen on tänne yhtä tervetullut sukupuoleen, ihonväriin ja seksuaaliseen tai poliittiseen suuntautumiseen katsomatta. Kun töitä paiskotaan menemään normaaliin malliin ja pidetään yllä toivotunlaista ryhmähenkeä, saa täällä edustaa sitä, mitä itse haluaa. Omanlaisensa räikeys lienee näissä piireissä pikemminkin hyve.

Me ollaan tällä hetkellä pieni suuri tai suuri pieni firma. Edut eivät liene samoja kuin massissa kierivillä megakorporaatioilla, mutta ihmisistä täällä välitetään ja jokaiselle tarjotaan mahdollisuus kehittyä ja vaikuttaa asioihin. Etätyöt luonaa, mikäli sellaista mahdollisuutta vain kaipaa elämäänsä.

Kuulostaako ollenkaan sun jutulta? Mikäli kylläpätikyllä, kurkkaa alempaa, mikäli haemme tällä hetkellä sinunlaistasi osaajaa. Täytä vaihtoehtoisesti avoin hakemus, niin olet jo hieman muuta väkeä edellä.

Kattellaan röis!

Harjoittelu­paikkaa vailla?

Ehkä juuri sinä istut poppooseen kuin nenä päähän. Lukaise meistä ja meidän tarjonnasta täältä ja katsasta Tovarin virallinen showreel™️.

Me tykätään tehdä koulujen kanssa yhteistyötä ja otetaan mielellämme harjoittelijoita meidän hommiin aina tarpeen mukaan. Meillä on ollut harjoittelijoita monissa eri tehtävissä ja moni meidän työntekijöistä onkin saanut työpaikan onnistuneen harjoittelujakson jälkeen. Jos sulla olisi antaa meille jotain ja uskot sopivasi meidän porukkaan, pistä pikimmiten noottia: rekry@tovari.fi.