Haastajista
menestyjiä

Joensuun jännin mainos­toimisto apuna markkinoinnissa

Joensuussa sijaitseva Tovari on mainostoimisto, joka palvelee kaiken kokoisia yrityksiä. Tarjoamme alusta loppuun asti kustomoituja palveluita, minkä lisäksi meillä on runsaasti hintalaatu-suhteelta optimoituja tuotteita pienempien toimijoiden tarpeisiin.  

Markkinointi voi vaatia nykypäivänä yritykseltä rohkeitakin tekoja, jotta se voisi erottua edukseen muun tarjonnan seasta. Me olemme mainostoimisto, joka ei ainoastaan uskalla, vaan haluaa hakea markkinoinnin toteutuksiinsa aina jotain mahdollisimman jännää!

Mainostoimisto Joensuu – kaikki palvelut markkinointiin

Tovari on tekijöidensä näköinen: värikäs ja monipuolinen. Mainostoimisto Joensuussa työllistää n. 20 taituria, joista jokaisella on omat osaamisalueensa ja persoonansa. Viisaiden päiden kolahtaessa yhteen, yhdistyy tekniikan pärähdyttävimpien syövereiden osaaminen luovemman puolen neronleimauksiin ja liiketoiminnalliseen osaamiseen.

Joensuun Mainostoimiston palveluita ovat mm. brändäys, brändin visuaalinen ilme, striimaus, valokuvaus, hakusanamainonta, videokuvaus, verkkokauppa, hakukoneoptimointi, yrityksen kotisivut, sosiaalinen media, yrityskonsultointi ja markkinoinnin koulutukset. Lukaise täällä lisää kaikista palveluistamme!

Markkinointi­koulutus ja yritys­konsultointi Joensuussa

Monet mainostoimiston asiantuntijat ovat varattavissa pitämään niin yksittäisiä puheenvuoroja kuin suurempia koulutuskokonaisuuksia. Mahtavinta palautetta olemme saaneet pienryhmille pidettävistä ja konkretiaan tähtäävistä markkinoinnin koulutuskokonaisuuksista. Plärää koulutusvalikoimaa läpi täällä!

Yksittäisen yrityksen valinta on taasen Tovarin yrityskonsultointi Joensuussa. Asiantuntijapäivien sisältö rakentuu täysin asiakkaan tarpeiden mukaan. Aiheita voivat olla esim. markkinoinnin strategian kehitys, myynnin ja markkinoinnin prosessien kehitys ja brändin vahvistaminen. Tovari on myös yksi ELY-keskuksen kehittämispalveluiden asiantuntijoista.