Haastajista
menestyjiä

Porin jännin mainos­toimisto tuo apua markkinointiin

Tovari on Porissa sijaitseva mainostoimisto, joka palvelee kaiken kokoisia toimijoita. Palveluitamme on saatavilla alusta loppuun asti kustomoituna, mutta meillä on myös runsaasti hintalaatu-suhteeltaan optimoituja tuotteita pienten yritysten tarpeisiin.  

Nykypäivänä yrityksen markkinointi voi vaatia rohkeitakin tekoja, jotta muun massan seasta voidaan erottua edukseen. Tovari on mainostoimisto, joka uskaltaa ja intoutuu hakemaan markkinoinnin toteutuksiinsa aina jotain mahdollisimman jännää!

Mainostoimisto Pori – meiltä kaikki markkinoinnin palvelut

Tovarilla on tarjolla markkinoinnin palveluita yhtä monipuolisesti kuin sen tekijöitäkin. Mainostoimisto työllistää n. 20 osaajaa, joista jokaisella on omat erikoisosaamisalueensa ja värikkäät persoonansa. Yhdessä taidamme kaiken tekniikan pärähdyttävimmistä syövereistä luovempiin ulottuvuuksiin ja liiketoiminnalliseen osaamiseen.

Mainostoimiston palveluita Porissa ovat mm. hakukoneoptimointi, yrityksen kotisivut, verkkokauppa, brändäys, brändin visuaalinen ilme, sosiaalinen media, hakusanamainonta ja yrityskonsultointi. Tsekkaa loputkin palvelumme täältä!

Yritys­konsultointi ja markkinointi­koulutukset Porissa

Tovarin yrityskonsultointi Porissa on yksittäisen yrityksen valinta tärkeisiin oppeihin. Asiantuntijapäivät rakentuvat täysin tarpeen mukaan. Aiheita voivat olla esim. brändin vahvistaminen, markkinoinnin strategian kehitys ja myynnin ja markkinoinnin prosessien kehitys. Tovari on myös yksi ELY-keskuksen kehittämispalveluiden asiantuntijoista.

Tovari on kokenut ja pidetty markkinoinnin kouluttaja Porissa. Jopa puolet mainostoimiston työntekijöistä vetävät koulutuksia omilla erikoisosaamisalueillaan. Loistokkainta palautetta olemme saaneet pienryhmille pidettävistä koulutuskokonaisuuksista. Vilkaise koulutusvalikoimaa läpi täällä!