Hakukoneoptimointia ostamassa - varo vedätyksiä

Haku­kone­optimointia ostamassa – varo vedätyksiä

Hakukoneoptimointiin vaadittava syventyminen kannattaa jättää syystäkin kaltaisillemme nörteille, jotka saavat siitä elantonsa. Mutta koska tämä hakukoneoptimoinnin teknisempi hinkkaaminen on monelle täysi mysteeri, voi palveluiden ostaminen käydä kalliiksi, jos ei tiedä, mitä on ostamassa.

Suu vaahdossa porskuttava myyjä voi saada sinut maksamaan esimerkiksi siitä, että pysyt hakukoneissa aina tietyissä kärkituloksissa. Tällöin et voi tietää, mitä yritys tekee – vai tekevätkö he ylipäätänsä yhtään mitään. Niin sanottujen “liikesalaisuuksien” taakse verhoutuminen on tällaisissa tapauksissa myös melkoista pötyä.

Haku­kone­optimointi ei tule aina kalliiksi

Vähemmän kilpailtujen yritysten tapauksessa hakukoneoptimoinnista voidaan saada hyviä tuloksia aikaan jo yllättävän pienellä vaivalla. Toisinaan tilanteen näkee nopeasti, eikä asiakkaan kannalta ole järkevää tehdä kuin muutamia viilauksia tuntityönä ja tarkistaa tilanne tietyn ajan päästä.

Kovemman kilpailun keisseissä on jo fiksua tehdä syvällinen hakukoneoptimoinnin auditointi. Perusteellisen auditoinnin avulla voidaan rakentaa tilanteen vaatima strategia ja perustella tarvittavat jatkotoimenpiteet, joilla omaa sijoitusta lähdetään parantamaan.

Oma tilanne on aina fiksua selvittää – pyydä meiltä maksuton kevytauditointi!

Hakukoneoptimointi ei tule aina kalliiksi
hakukoneoptimointi-markkinointitoimistosta

Haku­kone­optimointia toteutetaan monissa kanavissa

Hakukoneita ovat yhtälailla esimerkiksi Amazon ja YouTube, joissa omien tuotteiden ja sisältöjen näkyvyys on oleellisessa asemassa. Myös sovelluskaupat, kuten Google Play ja App Store ovat hakukoneita, joissa sovellusten SEO optimointi voi ja pitää huomioida. 

Jos olet uusimassa nettisivujasi, ota hakukoneoptimointi huomioon ennen kuin edes aloitat. Se on paras mahdollinen verenpainelääke tulevaan hakukoneoptimointiprojektiisi.

Mietityttäkö oma näkyvyys?

Pyydä meiltä kevyt auditointi – teemme sen maksutta.