SUORAPUHEINEN MAINOSTOIMISTO* JOENSUUSTA

*Ehei me mikään mainostoimisto olla - Googlea varten laitettiin otsikkoon tuo mainostoimisto. Ja nyt toistetaan sanaa mainostoimisto, koska hakukoneoptimoinnin kannaltahan se on jees, tai oli. Asiaan! Me ollaan markkinointitoimisto nimeltä Tovari, jonka tehtävä on hankkia sinulle asiakkaita. Olemme markkinointikumppanisi, koska mitä paremmin tunnemme toisemme, sitä tehokkaammin saamme hankittua sinulle asiakkaita.

Kaisa Mäkäräisen some-tiimi
Maku Brewing
Intotalo - koulutustalo
Accountor
Yliopisto
Paavo Nurmi Games

LISÄÄ ASIAKKAITA

Autamme sinua viemään viestisi tehokkaasti asiakassegmentillesi. Keinot mietitään yhdessä, mutta Google-mainonta voi olla yksi tai oikein tuotettu markkinointivideo ja siihen päälle Facebook kampanja. Katsotaan yhdessä mikä sopii teille.

BRÄNDIN KEHITYS

Minkä mielikuvan haluat ihmisten saavan yrityksestäsi? Mitä oikeastaan teet ja miksi? Käytännössä me käymme kanssasi liiketoimintasi läpi ja kaivamme sieltä asiat, joiden pohjalle rakennat kaiken markkinoinnin ja viestinnän. Jokaisen yrityksen koosta riippumatta kuuluisi laittaa perusta kuntoon!

MYYVÄT VERKKOSIVUT

Verkkokaupalla tai ilman, nettisivujen pitää myydä/täyttää haluttu tavoite (saada vaikka yhteydenottoja). Nettisivu täytyy rakentaa tarpeen mukaan, ja se on mistä me lähdemme liikkelle: mitä haluat tämän sivun tekevän. Tavoitteiden ympärille asetetaan mittarit ja markkinointikampanjoiden tehon mittaamisesta tulee helppoa.

GRAAFISET TYÖT

Tarvitsitpa esitteen, kokonaan uudistetun yritysilmeen tai vaikka palvelumuotoilukonseptin suunnittelu, niin meidän tiimistä löytyy sopiva herrasmies tehtävään. Kunhan graafisen tuotteen tavoitteet saadaan yhdessä selvitettyä, päästämme hänet irti. Katso täältä millaista jälkeä teemme.

YHTEYSTIEDOT JOENSUUHUN

OTA YHTEYTTÄ JA ISTAHDETAAN ALAS TUNNIKSI MIETTIMÄÄN MITEN SAADAAN FIRMASI MARKKINOINTI ROKKAAMAAN.

TOMI HOKKANEN

050 439 4431

TOMI@TOVARI.FI