Ohjelmallinen ostaminen

Ohjelmallinen ostaminen

Ohjelmallinen ostaminen tekee internetin mainospaikkojen ostamisesta hallittua. Kun teet ohjelmallista ostamista, saat mainoksesi näytille joko samanaikaisesti tuhansiin eri medioihin tai tietylle haluamallesi mainospaikalle – esimerkiksi Iltalehteen tai Tekniikan Maailmaan.

Voit mainostaa kauttamme tuhansissa mainosverkostoissa ja oikealle yleisölle kohdennettuna. Päräytämme oikeat tuotteet juuri niistä kiinnostuneiden eteen sen sijaan, että nakkelisimme rahaa ympäriinsä toivoen parasta ja peläten pahinta. Autamme sinua tarvittaessa määrittämään aluksi tavoitteet ja strategian mainonnalle.

Miten ohjelmallinen ostaminen toimii?

Ohjelmallisessa ostamisessa on samat lähtökohtat kuin bannerimainonnassa: mainostaja ostaa mainospaikkoja internetin sivustoilta ihmisten kiinnostuksen kohteiden ja aiempien verkkosivuvierailujen perusteella. Käyttämämme Google Display & Video 360 -työkalut tuovat tähän kuitenkin valtavasti lisää mahdollisuuksia niin mainospaikkojen kuin kohdennusvaihtoehtojen puolesta.

Kuvasta ja tekstistä sommitellun mainossisällön lisäksi voimme luoda käyttöösi myös videomainontaa. Voit mainostaa kauttamme esimerkiksi seuraavissa suomalaisissa mainosverkostoissa:

  • Otava Media (Seura, Tekniikan Maailma, Kotiliesi, Suomen Kuvalehti…)
  • Alma Media (Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti ja Talouselämä, Etuovi.com…)
  • Sanoma Media (Helsingin Sanomat, Iltalehti, Nelonen media…)
Miten ohjelmallinen ostaminen toimii?
Ohjelmallinen-ostaminen

Ohjelmallisen ostaminen on tehokasta

Ohjelmallinen ostaminen tietää ihmisistä paljon. Palvelussa käytetyt työkalut tarjoavat laajan repertuaarin kohdentamiskeinoja aina ihmisen kiinnostuksenkohteista hänen kaipaamaansa palveluun, sijaintiin tai jopa kännykkään asennettuihin sovelluksiin asti.

Kohderyhmän tavoittaminen on ohjelmallisessa ostamisessa verrattain halpaa. Parhaimmillaan mainokselle voidaan saada 50 sentin hinnalla jopa 1 000 näyttökertaa. Siihen on muilla mainosvälineillä hankala pistää kampoihin.

Kannattaako ohjelmallinen ostaminen?

Ohjelmallinen ostaminen on varteenotettava vaihtoehto kaikenkokoisille yrityksille, kun tavoitteet asetetaan oikealle tasolle. Yksin ohjelmallinen ostaminen ei vie yritystäsi kultakaivosten ääreen – taas on muistettava monen kanavan yhteispeli aina hakusanamainonnasta sinne sujuviin nettisivuihin, joilla mainoksen kautta tullut kävijä viihtyy poistumatta samalla silmänräpäyksellä.