Kaikki tarvitsemasi markkinoinnin palvelut

Kaikki tarvitsemasi markkinoinnin palvelut

Tovari touhuaa markkinointia n. 20 taiturin voimin. Rosteristamme löytyy monenlaista erityisosaajaa, ja siten myös kaikki mainostoimiston oleellisimmat palvelut. Suoritamme tarpeen mukaan sekä yksittäiset täsmäiskut että kunnianhimoisimmat projektit. Tsekkaa alta itsellesi relevanteimmat palvelut, mutta tutki myös uusien toimintatapojen tarjoamat mahdollisuudet yrityksellesi!

Brändäys

Tovarin brändityöpaja on nopein ja kunnianhimoisin tie brändäyksen saloihin. Työpajan aikana pureskellaan yrityksen oleellisimpia piirteitä titaanisin hampain ja kehitetään sen pohjalta selkeät sävelet yrityksen viestinnälle.

Brändi-­ilme

Brändi-ilmeellä tarkoitetaan yrityksen logosta, fontista ja symboliikasta koostuvaa ulkoasua. Yhtenäistä ja näyttävää brändi-ilmettä tulee luukuttaa kaikessa markkinoinnissa, ja siksi sen laatuun kannattaa myös panostaa alusta lähtien!

Graafinen suunnittelu

Graafisen suunnittelu on paras tapa tuoda sanomasi huomatuksi. Graafinen taituri muuttaa viestin houkuttavaksi ja mieleenpainuvaksi niin somekuvissa kuin esitteissä, etiketeissä ja muissakin visuaalisissa tilpehööreissä.

Hakukone­optimointi

Hakukoneoptimointi kuuluu jokaisen itseään ja asiakkaitaan kunnioittavan markkinointitoimiston rosteriin. Jos et löydy hakukoneella, ei sinua ole olemassa. Meiltä löydät SEO-optimointiin sekä pienemmät viilaukset että järeimmät aseet.

Hakusana­mainonta

Hakusanamainonnassa tuotteet ja palvelut lykätään verkossa surffaavan verkkokalvoille juuri silloin kun hän on palvelua hakemassa. Googlessa mainostamisesta kokeneen Tovarin kanssa voit laittaa mainosroposesi parhaimpaan käyttöön.

Ohjelmallinen ostaminen

Koska taidamme monet mainonnan kanavat, voimme pläjäyttää mainoksesi tuhansiin medioihin. Voit hakea palveluillesi megalomaanista näkyvyyttä tai tiettyyn mainoskanavaan kohdistettua toteutusta – me autamme sinua strategian luomisessa.

Netti­sivut

Nettisivut ovat samaan aikaan yrityksen käyntikortti, myyntiesite, kauppapaikka sekä alusta brändin rakentamiselle ja vuorovaikutukselle. Siten nettisivut ovat yksi yrityksen tärkeimmistä investoinneista.

Sosiaalinen media

Somen informaatiovyöry on tajunnanräjäyttävissä mittakaavoissa, mutta niin ovat sen mahdollisuudetkin. Lusikkansa kun työntää tähän soppaan, on oltava varmoja, että omalla äänellä ja tekemisellä voidaan myöskin erottua.

Striimaus

Luennot ja tapahtumat voidaan striimata, jolloin katsojiksi voidaan saada vaikka koko maailma repimättä ketään rinnuksista paikalle. Me taidamme sekä livelähetysten tekniikan ja toteutuksen että striimattujen tapahtumien markkinoinnin.

Valo­kuvaus

Markkinoinnin tärkeimpiä elementtejä on luottamuksen herättäminen. Yrityksen henkilöstöä, tuotteita ja toimintatapoja kuvaavat sekä visuaalisesti näyttävät valokuvat ovat siten valtava kilpailuetu. Meiltä saat tahtoessasi kaiken mainitun vaikka kertarysäyksellä.

Verkko­kauppa

Loistava verkkokauppa rakentuu mm. teknisestä toimivuudesta, visuaalisuudesta sekä vetovoimaisista sisällöistä. Parhaat lähtökohdat saat, kun hakukoneoptimoitu verkkokauppa parsitaan kasaan kaiken markkinointitoimiston osaamisen voimin.

Video­kuvaus

Video on vuosituhannen markkinointi-ilmiö. Hyvin toteutettuna se naulaa katsojan paikalleen ja välittää tehokkaasti toivomasi viestin. Videoitasi voidaan hyödyntää myös mainonnassa, mistä olemmekin saaneet jo varsin päräyttäviä lukemia.

Koulutukset

Tovarin henkilöstöstä jopa puolet kouluttavat omilla erikoisaloillaan. Siksi meillä onkin tarjota runsas kattaus sekä laajempia koulutussarjoja että yksittäisten aihepiirien ympärille rakennettuja koulutuksia.

Konsultointi

Markkinointikonsultointi vetää mutkat suoriksi ja muuttaat haasteet ratkaisuiksi. Konsultoinnissa asiantuntijan vuosia kerrytetty tietämys ja kokemus on käytettävissä juuri siten, miten se sinua parhaiten palvelee.