Palvelut

YHDEN NUMERON TAKTIIKALLA

Meillä on teille yksi puhelinnumero, johon voitte soittaa silloin, kun teillä on tarve saada lisää asiakkaita, kehittää brändiä, viestiä mielenkiintoisesti tai edistää näkyvyyttä.

Palvelukattauksemme on laaja ja niitä tuottavat tyypit erikoisihmisiä. Siksi tämä yhtälö toimii. Emme ylimyy, mutta emme myöskään suostu tekemään tarpeeseen nähden liian vähän tai varsinkaan turhaa paskaa. Teemme sen, mikä on hyödyllistä.

Tässä se puhelinnumero: 0504902477
Tässä vielä varalta toinen, jos tuo eka ei vastaa: 0505690586

Alla malli, jonka mukaan toimimme ja ajattelemme. Se kulkee nimellä Markkinointitorni®.

Perusta

Hyvä markkinointi lähtee itsetuntemuksesta. Miksi teidän yritys on olemassa? Mistä ette tingi? Mihin haluatte mennä? Meidän on yhdessä tiedettävä nämä asiat, jotta voimme tehdä työmme hyvin.

Brändi
Strategia

Yleisö

Kenelle teidän työllä on merkitystä? Meidän on tunnettava teidän asiakkaiden ja heidän vaikuttajien mielenmaisemat, jotta voimme kertoa heihin vaikuttavia tarinoita.

Asiakasymmärrys
Palvelumuotoilu
Kansainvälistyminen

Fiilis

Miltä näytätte ja kuulostatte ulospäin? Fiiliksessä on kyse persoonasta, luonteesta ja tunnepuolen asioista. Oikea fiilis luo vedon yleisöjen ja brändin välille.

Visuaalinen identiteetti / Brändi-ilme
Graafinen suunnittelu

Näkyvyys

Brändin rakentaminen ja myynnin tekeminen vaatii näkyvyyttä. Valitaan kanavat, mitataan tuloksia ja panostetaan sinne, missä yksi euro tuottaa eniten hyötyä.

Sosiaalinen media
Google-mainonta – Hakukonemainonta
Hakukoneoptimointi (SEO)
Yandex

Myynti

Mikä on markkinoinnin tarkoitus? Edistää myyntiä. Hyvien tarinoiden ja näkyvyyden on muututtava myyntieuroiksi, muuten markkinointi epäonnistuu.

WordPress nettisivut
WooCommerce verkkokauppa

Viestintä – Tarinat

Yrityksen tuottamat ja kertomat sisällöt ja tarinat muodostavat markkinoinnin rungon. Ne välittävät yrityksen arvoja, vetoavat yleisöön, huokuvat fiilistä ja tulevat esiin myynnissä ja näkyvyyskanavissa. Tarinat valloittavat.

Tarinat / Sisällöt
Bränditeot
Kriisiviestintä
Valokuvaus
Videokuvaus
Graafinen suunnittelu
Copywriting
3D suunnittelu