Tovari on Poriin saapunut mainostoimisto*

*Hitto me mikään mainostoimisto olla: me autamme asiakkaitamme saamaan asiakkaita. Emme aloita värikartoista, vaan asiakkaaseen tutustumisesta, sekä kohderyhmien ja prosessien ymmärtämisestä. Sen jälkeen voidaan lähteä rakentamaan tehokasta markkinointia ja ottaa meidän tiimin koodarit ja graafikot projektiin mukaan. Plus meillä on järkevät hinnat. Me ollaan Tovari, markkinointitoimisto, hauska tavata :)

KATSO RANTAUTUMISTARJOUS
Kaisa Mäkäräisen some-tiimi
Maku Brewing
Intotalo - koulutustalo
Accountor
Yliopisto
Paavo Nurmi Games

VINKKIÄ MARKKINOINTIIN?

Tarjoamme tunnin mittaisen konsultaatiotuokion maksutta - voimme yhdessä etsiä isoa linjaa markkinointiinne, analysoida asiakaskokemustanne tai keskittyä pienempään kokonaisuuteen, kuten auditoida hakukoneoptimointianne.

Kerro viestikentässä mihin aihealueeseen kaipaisitte vinkkiä:

LISÄÄ ASIAKKAITA

Autamme sinua viemään viestisi tehokkaasti asiakassegmentillesi. Keinoja on monia, mutta Google-mainonta toimii miltein aina ja Facebook ja muu sosiaalinen media tarjoaa useita mahdollisuuksia. Katsotaan yhdessä mikä sopii teille.

VINKKITUOKIO

Onko markkinointisi ilman punaista lankaa? Kaipaisitko vähän vinkkiä? Pyydä meidät veloituksetta tunniksi sparraamaan ja ideoimaan markkinointiasi. Katso lisää täältä.

MYYVÄT VERKKOSIVUT

Verkkokaupalla tai ilman, nettisivujen pitää myydä/täyttää haluttu tavoite (kerätä esimerkiksi yhteydenottoja). Nettisivu täytyy rakentaa tarpeen mukaan, ja se on mistä me lähdemme liikkelle: mitä haluat tämän sivun tekevän. Tavoitteiden ympärille asetetaan mittarit ja markkinointikampanjoiden tehon mittaamisesta tulee helppoa.

GRAAFISET TYÖT

Tarvitsitpa esitteen, kokonaan uudistetun yritysilmeen tai vaikka palvelumuotoilukonseptin suunnittelu, niin meidän tiimistä löytyy sopiva herrasmies tehtävään. Kunhan graafisen tuotteen tavoitteet saadaan yhdessä selvitettyä, päästämme hänet irti. Pyydä tarjous graafisesta tuotoksesta täältä.

TOVARI?

"Jos asiakas menestyy, mekin menestymme." Haluamme tuntea asiakkaamme ja oppia heidän prosessinsa, jotta osaisimme ohjata markkinointia oikeaan suuntaan. Aina ei kannata rakentaa verkkokauppaa tai investoida hakukoneoptimointiin - me emme mene myynti edellä, vaan "mitä itse tekisin, jos olisin asiakkaan kengissä" edellä. Toki teemme myös keikkahommia, mutta parhaat tulokset saa rehellisellä yhteistyöllä.

TUTUSTUTAAN!

YHTEYSTIEDOT PORIIN

LAITA VIESTIÄ/SOITA JA SOVITAAN MISSÄ JA MILLOIN PUIDAAN SUN TILANNETTA LÄPI: MEILLÄ, TEILLÄ, LOUNAALLA, SAUNASSA, LENKILLÄ TAI VAIKKA PYÖRÄLENKILLÄ* - PÄÄTÄ SINÄ :)

Jussi Pirhonen - Tovari

JUSSI PIRHONEN

050 490 2477

JUSSI@TOVARI.FI

*Ilmoitathan mennäänkö metsään vai maantielle, kiitos :)