Referenssit
tovari-heavy-metal-knitting-3

Heavy Metal Knitting World  Championships

Tavoite

1. Lanseerata täysin uudenlainen tapahtumakonsepti Pohjois-Karjalaan. Tuoda esille se jokin suomalaisuudessa mikä herättää myös ulkomaalaisten huomion ja ohjaa sen hevineulonnan maailmaan.

2. Nostaa Hevineulonnan maailmanmestaruuskilpailujen tunnettuutta globaaliksi, sekä mahdollistaa kilpailujen seuraaminen sekä paikan päällä että etänä.

Ratkaisu

Heavyneulonnan MM-kilpailut lanseerattiin ja järjestettiin Joensuussa ensimmäistä kertaa 11.7.2019. Tapahtuma oli Taito Pohjois-Karjalan Matkalla kädentaitojen elämykseen -hankkeen ja Markkinointitoimisto Tovarin yhdessä tuottama ja markkinoima tapahtuma. Kansainvälinen tapahtuma nousi nopeasti maailmanlaajuiseen levitykseen. Viikon kuluttua tapahtumasta tapahtumasta tehtyjä videoita oli katsottu yhteensä kymmeniä miljoonia kertoja ympäri maailman ja kilpailusta uutisointiin kymmenillä TV-kanavilla ja radiossa ympäri maailman.

Seuraavina kisavuosina 2021 & 2022 tuotimme asiakkaan kanssa yhdessä useilla kamerakulmilla sekä näyttävillä visuaalisilla elementeillä varustetut livestriimituotannot, jotka ajettiin suoratoistona Hevineulonnan YouTube -kanavalle. Lähetyksissä panostettiin niiden visuaalisuuteen, sekä lähetystekniikan laatuun. Lähetyksillä pyrittiin imitoimaan tiukkaa ajolistaa noudattavaa suoraa televisiolähetystä. Livekuvan ja grafiikan lisäksi lähetyksiin ajettiin myös ennaltanauhoitettua videokuvaa sekä osallistettiin etä-osallistujia.

hevineulonnan-markkinointi

Tapahtuman lanseeraus, markkinointi & striimaus

>6 milj.

Striimien potentiaalisia seuraajia maailmanlaajuisesti

>35 000

Tallenteiden näyttökertoja YouTubessa

>60min

Keskimääräisen katselukerran kesto striimin aikana

100 milj. ihmistä

Näkyvyys ensimmäisten kisojen jälkeen mediassa

60 000

Artikkelia lanseerauksen jälkeen ympäri maailmaa

0€

Somemarkkinoinnin budjetti