Blogi

Hakukoneoptimoinnin hierontaa

Yhden miehen hierontapisteestä moniammatilliseksi hoitolaksi – nettimarkkinoinnin ja hoitoalan ammattilaisten liitto tuottaa tuloksia.

Tänä päivänä Hieros Oy on Helsingin Punavuoressa sijaitseva hoitola, josta löytyy mm. osteopaatteja, fysioterapeutteja, jalkaterapeutti, urheiluhierojia, klassista hierontaa ja shiatsuterapeutti. Alussa Hieros oli vain yksi urheiluhieroja ilman valmista asiakaskuntaa. Asiakkaita piti saada ilman suurta mainosbudjettia, joten näkyvyys rakennettiin hakukoneoptimoinnin kautta. Aika moni helsinkiläinen tuppaa etsimään hierontapalvelunsa Googlesta. Palvelun laatu oli alusta asti korkea ja hinnoittelu houkutteleva, joten Hieroksen asiakkaista alkoi tulla kovalla prosentilla vakioasiakkaita. Oli helppo kasvaa.

Jatkuvan markkinointiyhteistyön onnistumiseen on vaikuttanut etenkin Hieroksen halu kehittyä – ideoita kuunnellaan ennakkoluulottomasti ja niitä toteutetaan innokkaasti. Myös Tovarin ymmärrys palveluista on korkea. Esimerkiksi, kun Hieros otti porukkaan mukaan jalkaterapeutin ja aloitti tarjoamaan yksilöllisiä tukipohjallisia, kävi Jussi teettämässä itselleen sellaiset, jotta pystyisimme markkinoimaan uutta palvelua paremmin. Pohjalliset ovat aktiivisessa käytössä edelleen. Me uskomme, että mitä paremmin me tunnemme asiakkaidemme palvelut ja tuotteet, sitä tehokkaammin me voimme niitä markkinoida.

Yhteistyö Hieroksen nettimarkkinoinnin kanssa jatkuu edelleen. Uusimpina kehityskohteina ovat mm. videotuotanto ja panostus Hieroksen serveripuoleen, joka vaikuttaa merkittävästi sivun nopeuteen. Kannattaa käydä tutustumassa Hierokseen ihan paikan päällä. Meidänkin koko jengi on melkeinpä käynyt heillä hoidossa.