Holiday Linnunlahti – Uudistus

15.12.2016

Holiday Linnunlahti vaihtoi omistajaa vuonna 2016. Uusi omistaja, halusi uudistaa Linnunlahtea niin leirintäalueen kuin verkkoedustuksenkin puolella. Yhteistyömme alkoi verkkosivujen uusimisella keväällä 2016.
Lomahuone Joensuussa

Holiday Linnunlahden verkkoedustuksessa olennaiset asiat ovat selkeys, hyvä fiilis ja näkyvyys hakukoneessa. Tämän perusteella sivustoa ryhdyttiin rakentamaan kesäiset kuvat edellä. Kuvatuotannossa keskityttiin luomaan fiilis kesäisestä paikasta ja informatiivisuuteen: sivulla käynnin jälkeen asiakkaalla on selkeä kuva siitä, minkälainen paikka Holiday Linnunlahti on.
Camping alue Joensuussa

Sivujen julkaisun yhteyteen järjestettiin mainontaa niin sosiaalisessa mediassa kuin Googlessakin. Mainonnassa keskityttiin tavoittamaan ihmiset, jotka suunnittelevat Joensuuhun matkustamista. Ilosaarirock-festivaali on merkittävä tapahtuma myös Holiday Linnunlahdelle, joten se oli huomioitava Google ja Facebook-mainonnassa.

Kirsikkana kakun päälle oli some- ja verkkosivukäyttöön kuvattu markkinointivideo, joka esittelee Linnunlahden majoitus- ja aktiviteettimahdollisuuksia hauskalla tavalla. Video keräsi Facebookissa laajan yleisön ja reilusti jakoja. Kokonaisuutena Holiday Linnunlahden verkkoedustus sai kokonaisvaltaisen kasvonkohotuksen, joka on linjassa uuden yrittäjän näkemyksien kanssa.

Ilmeen uudistus

Paikan uudelle omistajalle jäi edelliseltä omistajalta perinnöksi logo, joka alkoi näyttää uhkaavassa määrin vanhanaikaiselta. Nykyisellä omistajalla on kauas kantoisia suunnitelmia koko nykyisen alueen ja palvelutarjonnan laajentamiseksi lähitulevaisuudessa. Tästä syystä uudistimme myös Linnunlahti Holidayn logon.

Holiday Linnunlahti logot

Asiakkaan toiveena oli, että logossa säilyy tietynlainen arvokkuuden ja perinteikkyyden tunnelma. Mutta lisäksi logon tulisi viestiä luonnon läheisyydestä ja alueen ainutlaatuisesta sijainnista kaupungin keskustan lähistöllä mutta kuitenkin veden ja puuston ympäröimänä. Alueen välittömässä läheisyydessä sijaitsee myös Joensuun harvoja vanhoja puuhuviloita, jotka siivittävät alueen merkitystä historiallisessa kontekstissa.

Logosta on kaksi värivariaatiota, punainen ja sininen. Logoa tullaan varioimaan tilanteisiin sopivasti yhdistämällä siihen muita yllättäviä elementtejä, kuten kuva reception-kyltistä osoittaa.
Holiday Linnunlahti kyltti

Tutustu Holiday Linnunlahteen tästä!

Ota yhteyttä

Katso myös

Pieni hetki luovuudelle?

Kuinka usein ehdit antaa aikaa luovuudelle? Ota arjessa pieni paussi meidän kanssa ja tilaa meidän uutiskirje tukemaan yrityksesi luovuutta.

Paina sydämestä

Se sytyttää sydämen meidän toimistolla.

Sydän on syttynyt kertaa.