Kaisa Mäkäräinen – Suomen seuratuin urheilija

25.1.2017

Kaisan pikkuveli Jaakko soitti Jussille pari vuotta sitten: ”Kaisalla on uusille nettisivuille tarvetta, oisko kiinnostusta tehä tarjousta?” Totta kai on!

Kaisan vanhoilla sivuilla oli ainoana dynaamisena elementtinä vieraskirja ja siihen aikaan hänellä oli noin 60 000 fania Facebookissa. Nyt Kaisa kerää fanien sometsemppaukset Twitteristä ja Instagramista yhteen paikkaan verkkosivuilleen #GoKaisa:n avulla. Kaisalla on noin 120 000 fania Facebookissa ja 47 000 seuraajaa Instagramissa. Kaisa ilmoitti uransa jatkosta tyylikkäästi, kuten Jari Porttila kirjoitti blogiinsa: ”Harva urheilija on osannut kertoa uransa jatkosta yhtä näyttävästi ja hienosti kuin Kaisa sivuillaan www.kaisamakarainen.fi” (tästä Porttilan blogiin). Huippu-urheilija ja urheilijan ero näkyy kaikessa tekemisessä, myös omassa nettinäkyvyydessä ja sen laadussa.

Tovarin ja Kaisan markkinointiyhteistyö on siis tuottanut hedelmää. Suunnittelimme Kaisalle uuden verkkosivun, joka ottaa vahvasti huomioon sekä sponsorit, että Kaisan fanit. Isossa roolissa tässä on nimenomaan ollut Kaisan oma hashtag, #GoKaisa, jolla kannustuksia ja sponsoreita tukevaa viestintää ollaan saatu niputettua yhteen paikkaan. Onnistumisiin on valtavasti vaikuttanut se, että Kaisa on tehnyt uskomattomia suorituksia ja on valovoimainen persoona, josta on erittäin helppo tykätä, mutta myös se, että Kaisa on niin sanotusti ”ottanut meidät tiimiinsä” ja luottanut meihin.

Urheilijan ja urheilun markkinoinnissa on aina kolme osapuolta: urheilijat, tukijat ja fanit. Kaikki ymmärtävät tämän, mutta kuinka moni oikeasti ottaa jokaisen osapuolen huomioon? Kaisa tietysti, mutta entäpä muut?

Tovari on päättänyt Kaisan ja muutaman muun urheiluun liittyvän asiakkaan myötä panostaa vahvasti urheilumarkkinointiin, siitä voi lukea lisää täältä: http://www.tovarisport.fi

Ota yhteyttä

Katso myös

Pieni hetki luovuudelle?

Kuinka usein ehdit antaa aikaa luovuudelle? Ota arjessa pieni paussi meidän kanssa ja tilaa meidän uutiskirje tukemaan yrityksesi luovuutta.

Paina sydämestä

Se sytyttää sydämen meidän toimistolla.

Sydän on syttynyt kertaa.