Markkinointikumppani - mihin sitä tarvitaan?

Markkinointi­kumppani – mihin sitä tarvitaan?

Tehokasta markkinointia tehdäkseen, on tunnettava markkinointi laajasti. Ei riitä, että on hyvä ainoastaan yhdessä asiassa, sillä todellinen menestyminen vaatii taitavaa, systeemaattista ja suunnitelmallista tekemistä useammilla markkinoinnin osa-alueilla.

Ei ole olemassa yrityksen sisäisiä markkinointitiimejä, jotka selviävät kaikesta omin avuin, sillä aina on erikoisosaamista, jota taloon kaivataan. Markkinointi on siten ehkä järkevin palvelu, jonka voit ostaa ulkoa. 

Jo yrityksen pyörittäminen itsessään vaatii järjettömän määrän erilaista osaamista ja ajallista panostusta. Kun ulkoistat markkinoinnin, voit hyödyntää oman aikasi ja energiasi juuri omilla vahvuusalueillasi.

Tovari markkinointi­kumppanina

Markkinointitoimisto Tovari sai alkunsa kahden kaverin pyörittämästä bisneksestä. Tuloksellisuuden ohella toimintaamme ohjaavia arvoja ovat siten olleet aina avoimuus, välittäminen ja aitous. Uskomme, että aito ymmärrys on pitkäjänteistä työtä, joka perustuu saumattomaan yhteistyöhön.

Tarvitsemme oleellisesti myös sinun apuasi onnistuaksemme. Juuri sinä ymmärrät bisneksesi ja asiakkaasi parhaiten, ja annat näin ollen asiantuntijuudellasi parhaimmat lähtökohdat yhteistyölle. Yhdessä laadittujen tavoitteiden ja strategian pohjalta voimme keskittyä toimenpiteisiin, joilla sinunkin yrityksesi saadaan kasvuun.

Tovari markkinointikumppanina
Tie Tovarin markkinointikumppaniksi

Tie Tovarin markkinointi­kumppaniksi

  1. Luodaan suunnitelma yrityksesi strategian tai tavoitteiden pohjalta
  2. Sovitaan työnjako. Voimme optimoida markkinointisi hinta-laatusuhteen tekemällä juuri niitä asioita, joista saat eniten lisäarvoa. Vaihtoehtoisesti voit antaa kaiken markkinoinnin käsiimme.
  3. Markkinoinnin toteutus ja raportointi väh. kuukausittain

Tavanomainen kumppanuussopimuksemme on määräaikainen ensimmäiset kuusi kuukautta, jonka jälkeen sopimus muuttuu toistaiseksi voimassa olevaksi. Meidän markkinointikumppanuuksien kiinteä kuukausihinta pyörivät yleensä 1 000 – 7 000 €/kk haarukassa.

Koska markkinointipalvelumme ovat räätälöitävissä erikokoisten yritysten tarpeisiin, on meillä niin pieniä kuin suuriakin asiakkaita, jotka ovat saaneet merkittävää kasvua avullamme.

Mitäs sinulle sitten saisi olla? Ota yhteyttä, niin katsotaan, miten voimme olla avuksi!