Mielikuvasta toiseen

9.4.2018

Vanhan perinnekertomuksen mukaan ansiokas sukupuolineutraali myyntihenkilö kykenee myymään stereotyyppisille eskimoille jäitä ja Saharaan hiekkaa. Ja mielestäni tämä on totta. En tiedä onko kahta edellä mainittua myyntitapahtumaa koskaan oikeasti yritetty – mutta hei, Suomessa myydään ulkomailla pullotettua lähdevettä!

Finnpron toimialajohtaja Esa Wrang toteaa lakonisesti:”Vesibisnes maailmalla on brändibisnestä, jossa se, että sinulla on maailman paras vesi, ei valitettavasti riitä.” (Helsingin Sanomat 27.7.2017. Minna Pölkki). Suomen juomavesi on maailman parasta, mutta miksi tänne silti tuodaan vettä moninkertaisesti enemmän kuin täältä viedään?

Lähes kaikki yhteiskuntamme toiminnothan ovat jo brändibisnestä – kuten suomalaisen terveydenhuollon uudelleen järjestäminen.
Mielikuvat - brändi

Graafinen suunnittelu erilaisine ratkaisuineen luo voimakkaita brändimielikuvia. Mielikuvilla taas tehdään päätöksiä. Kauppa käy, kun oikea mielikuva luodaan oikealle kohderyhmälle. Voimallisena todisteena tästä on kuvituksen esimerkki, miten väärin (mieli)kuvitettu brändäys toimii...

Ota yhteyttä

Katso myös

Pieni hetki luovuudelle?

Kuinka usein ehdit antaa aikaa luovuudelle? Ota arjessa pieni paussi meidän kanssa ja tilaa meidän uutiskirje tukemaan yrityksesi luovuutta.

Paina sydämestä

Se sytyttää sydämen meidän toimistolla.

Sydän on syttynyt kertaa.