”Enpä ole tehnyt ennen tällaista työaikana”

28.7.2017

Sain kunnian suorittaa työharjoitteluni Markkinointitoimisto Tovarilla kuluneen viikon aikana. Näiden päivien aikana olen päässyt tutustumaan muun muassa digitaalisen markkinoinnin perusteisiin ja sisällöntuotantoon. Alkuviikosta tehtiin muun muassa video, joka keräsi parissa päivässä yli 2000 katselukertaa Facebookissa. Todella vahvasti epämukavuusalueelle mentiin puolivälissä harjoittelua, kun Tomi ja Joona opettivat minulle Google Analytics työkalujen käyttöä ja hakukoneoptimointia. Nytpä siis tiedän pintaraapaisun siitäkin. Loppuviikosta pohdimme hieman myös oman projektini näkyvyyttä ja viestintää.

Viikon aikana olen havainnut sen, kuinka kansainvälinen ja osaava markkinointitoimisto Tovari on. Mistä sen sitten huomaa? No ainakin siitä, että puolet käymistäni keskusteluista on tehty englanninkielellä. Ja siitä, että kun nämä digisepät ja webraatajat keskustelevat keskenään, ei hankinta-asiamies ymmärrä puoliakaan. Että mistä ihmeestä siinä äsken puhuttiin? Samaan asiaan liittyy myös tämän blogin otsikko. Tuon kommentin totesin jossain välissä, kun kuvasimme erään mainoksen kuvia.

Uskon, että Joensuun Seudun Kehittämisyhtiö Josekin mahdollistama työharjoittelu on osaltani hyödyttänyt molempia osapuolia. Allekirjoittanut voi ainakin sanoa oppineensa paljon uutta näiden markkinoinnin osaajien opastuksessa. Ja varmasti Jussi ja Joonakin pohtivat tahollaan suuntaviivoja tulevaan, kenties pohjautuen tämän viikon keskusteluihin. Viikko on lyhyt aika, mutta on herättänyt paljon ideoita jatkoa varten. Nyt siis vain niistä kiinni ja toteuttamaan!

Mielettömän hienosta harjoittelusta kiittäen,
Jarkko Peiponen
Tovarin kesäharjoittelija 2017
Josekin hankinta-asiamies

Ota yhteyttä

Katso myös

Pieni hetki luovuudelle?

Kuinka usein ehdit antaa aikaa luovuudelle? Ota arjessa pieni paussi meidän kanssa ja tilaa meidän uutiskirje tukemaan yrityksesi luovuutta.

Paina sydämestä

Se sytyttää sydämen meidän toimistolla.

Sydän on syttynyt kertaa.