Referenssit

ISLO: Uusi brändi-ilme ja verkkosivut

Taustaa

Joensuun kaupungin omistama liikunta-alan koulutuskeskus, fysioterapiakeskus sekä edullista hostellimajoitusta tarjoava ISLO halusi tuntuvasti kehittää markkinointitoimintaansa ja tuoda siihen uutta raikkautta.

Monitahoisesti toimiva ISLO järjestää liikunta-alan ammatillista koulutusta, ylläpitää liikunta-alan koulutuskeskusta, sekä tukee ja kehittää alueen liikuntaa, urheilua ja niihin liittyviä palveluita esimerkiksi urheiluseurojen kanssa.

Tavoite

ISLO halusi näkyä ja kuulua modernina tekijänä ja olla urheilun sekä liikuntaelämän keskus Joensuussa ja Itä-Suomessa. ISLOn kohderyhmät ovat monimuotoisuudessaan haaste – samoin monipuolisten palveluiden kohdentaminen juuri oikeille ryhmille.

Tovarin toteutus

Tovari määritteli ISLO:n monet eri kohderyhmät ja lähti ideoimaan lookia ja sivustoa, jolla niitä kaikkia voidaan puhutella tehokkaasti ja vaikuttavasti. Tavoitteena oli luoda vahva brändi, joka kantaa ISLO:n kaikessa tekemisessä ja brändäyksessä – ja erottuu myönteisellä tavalla.

Ilme syntyi logosta, jonka O-elementistä syntyi myös kategorisoinnin keino – ympyrän eri värit edustavat nettisivun eri palveluita. Se on tyylitelty ns. keskittäväksi tekijäksi, josta koostuu myös ISLO:n tunnus. Kirjoitusasu moderni ja selkeä, ja taipuu moneen kanavaan sekä formaattiin.

Elementit toistuvat niin ikään Tovarin rakentamilla verkkosivuilla ja luovat dynaamisen vaikutelman, joka sopii urheiluopiston uuteen, tulevaisuuteen katsovaan brändiin.

uudet-verkkosivut-islolle