Referenssit

Joensuun kaupunki: tapahtuma­kalenteri

Taustaa

Joensuun kaupungin ylläpitämä tapahtumakalenteri kokoaa yhteen kaikki kaupungissa sekä Joensuun pitäjissä järjestettävät tapahtumat, ja tuo ne ihmisten tietoon helposti löydettävällä tavalla. Kaupunki on täynnä kiinnostavia ja innostavia tapahtumia – tapahtumakalenterin avulla koko potentiaalinen yleisö voi löytää ne.

Toisaalta tapahtumakalenteri tarjoaa myös tapahtumien järjestäjille keinon saada helposti täysin ilmaista näkyvyyttä omalle työlleen.

Tapahtumakalenteri vahvistaa ajatusta Joensuusta aktiivisena ja eläväisenä kaupunkina, jossa tapahtumia järjestetään ja niissä käydään.

Tavoite

Kampanjan tavoitteena on kasvattaa Joensuun seudun ihmisten tietoisuutta kaupungin tapahtumakalenterista, huomioiden erityisesti kaupungin pitäjien (Kiihtelysvaara, Tuupovaara, Eno, Pyhäselkä) tapahtumia ja tuoda niille näkyvyyttä. Lisäksi haluttiin aktivoida tapahtumien järjestäjiä koko Joensuun seudulla ilmoittamaan omat tapahtumansa kalenteriin.

Ratkaisu

Toteutimme kevyen, monikanavaisen digimarkkinointikampanjan marras-joulukuussa 2022, päättyen uuteen vuoteen. Kampanja pyrki ohjaamaan liikennettä tapahtumakalenteriin sekä rakentamaan sen yleisöä uudelleenmarkkinoinnin avulla.

Kampanjan kohderyhmänä olivat kaikenikäiset ihmiset Joensuussa ja sen seudulla, ja osana mainontatoimia digimarkkinointiin toimivimmat kohderyhmät tarkennettiin myös vuoden 2023 tapahtumien markkinointia ajatellen.

tovari-joensuu-kaupunki-tapahtumakalenteri-2

Tulokset

~2,4 milj.

Näyttökertaa koko kampanjalle

18,7 t.

Mainonnasta verkkosivuille siirtynyttä käyttäjää

0,15€

Keskimääräinen klikkihinta