Referenssit

Tavoite

Esitellä Nurmeksen matkailualueen monipuoliset mahdollisuudet yhteistyössä kahdeksan paikallisen matkailuyrityksen kanssa.

Nurmes on Pohjois-Karjalassa, Pielisen pohjoisella rannalla sijaitseva kaupunki, joka tunnetaan upeasta luonnostaan, vahvasti karjalaisesta kulttuuristaan sekä historiallisesta Puunurmeksen kaupunginosasta ja Bomban alueesta.

Sokos Hotel Bomban vasta uudistettu kylpylähotelli tarjoaa nykyaikaista hemmottelua, ja perinteiset majatalot irrottavat arjesta ainutkertaisella tunnelmallaan.

Nurmes onkin ainutlaatuinen matkailukohde, joka kerää vierailijoita ympäri Suomea.

Ratkaisu

Loimme markkinointivideon, jossa pyrimme tuomaan esille Nurmeksen matkailualueen parhaita puolia ja nostamaan sitä esiin myös Euroopan saksankielisillä matkailumarkkinoilla.

Nurmes ja sen monet palvelut sopivat monenlaisille kohdeyleisöille, sillä matkailijoille on hemmottelun, kulttuurin ja historiaan liittyvien elämysten lisäksi myös paljon muuta – unohtamatta aitoa vieraanvaraisuutta ja ystävällisyyttä.

Autenttiset elämykset jättävät pysyvän muistijäljen. Taianomainen ilmapiiri, karjalainen kulttuuriperintö, paikalliset elämykset, pala kauneinta Suomea – ja tämä kaikki taltioitiin videolle.

mainostoimiston-referenssi-videosta