Meidän suosikkilinkkejä

Meillä Tovarin WhatsAppissa tulee esille tiuhaan tahtiin mielenkiintoisia linkkejä erilaisiin palveluihin, artikkeleihin, videoihin ja vaikka mihin. Ajateltiin sitten, että nämä linkit saattaisi olla myös muiden mielestä mielenkiintoisia ja jopa hyödyllisiä. Tässä siis ensimmäinen linkkivinkki -listaus meidän porukan suosikki linkeistä tällä viikolla. Enjoy! 🙂

Joonan linkki:
https://www.youtube.com/watch?v=IvUU8joBb1Q
Miksi? Koska tätä videota olen katsonut kaikista YouTube-videoista kaikista eniten. Great music. Great machine.

Davidin linkki: Huom. toimii vain tietokoneella.
https://jsh.sh/voxsculpt/src/
Voxel art is to 3D what pixel art is to 2D. Let your imagination sculpt and paint voxel art through a fully in-browser experience made with the latest web tech.

Laurin linkki:
https://www.youtube.com/watch?v=bbLDfueL7eU
Plasma-Tv luolamiesajoilta. Miksei? Kun on tarve irrottautua ja chillata eikä pitkospuiden päässä laavua näy, niin laittamalla tämän videon eetteriin onnistuu ultimate relax myös kotoa käsin.

Markun linkki:
https://gopro.com/news/hero7-black-million-dollar-challenge-video-bts
How to grow an epic fan base for your brand – marketing with customers’ content

Kasperin linkki:
https://www.youtube.com/watch?v=lUPGljku_kE
On ihan hämmästyttävää, miten hyviä kameroita kännyköissä on nykyään. Tuntuu jopa hölmöltä käyttää pro-tason järkkäriä, kun kännykällä saa tietyissä olosuhteissa suunnilleen yhtä hyvää laatua. Pistää miettimään tulevaisuutta.

Vernerin Linkki:
http://www.georgeandjonathan.com/
George & Jonathan on yhdysvaltalaisyhtye joka julkaisi kolmannen albuminsa interaktiivisen nuottiviivaston muodossa ilmaiseksi verkossa. Kokonaisuus on ohjelmoitu three.js -kirjastoa käyttäen ja on sekä visuaalisesti upea että musiikkiteoksena näyttävä. (Uusimmissa selaimissa autoplay on kielletty joten joudut joko painamaan Play tai valitsemaan kappalelistasta biisin. Oma suosikkini on Canopy)

Even linkki:
http://paletton.com/
Tätä työkalua tulee käytettyä ite aika usein. Tosi kiva ja hyödyllinen, jos tarvii omaan projektiin lisävärejä, jotka on harmoniassa keskenään.

Jussin linkki:
https://kuviasuomesta.fi/
..koska ihan aidon oikeasti itsekin tätä käytän.

Tomin linkki:
https://ga-dev-tools.appspot.com/campaign-url-builder/
Hyödyllinen työkalu markkinointilinkkien seuraamiseen.

LISÄÄ BLOGEJA