Tue Urheilijaa kampanjan rakennus

24.11.2016

Tue Urheilijaa -kampanja on uniikki keino meille urheilufaneille päästä tukemaan suosikkiurheilijaamme. Kerrassaan hieno! Ja hyvin tehty 😉

Edellisellä kampanjakerralla vuonna 2011, Tue Urheilijaa keräsi paljon tukieuroa, jotka jaettiin suoraan urheilijoille. Syksyllä 2015 päätettiin käynnistää kampanja toiseen kertaan, jonka johdosta saimme kunniatehtävän suunnitella ja rakentaa uudistetun kampanjan vuodelle 2016. Projektissa ovat mukana Suomen Moneta, Suomen Olympiakomitea, Urheilijayhdistys ry ja Tovari. Ilmeen puolesta saimme vapaat kädet ja toiminnallisuudessakin määriteltiin ennakkoon vain muutama pakollinen juttu. Päästiin jännän äärelle!

Tue Urheilijaa
Sivuston rakennusprojekti itsessään oli aika työmaa, koska rakensimme sivustolle täysin räätälöidyn hallintapaneelin, josta voi mm. hallita kampanjassa mukanaolevien urheilijoiden tietoja. Urheilijoita on mukana noin 160 ja halusimme tarjota jokaiselle mahdollisuuden muokata omaa profiiliaan. Ei sinänsä mitään rakettitiedettä, mutta myöhäinen päätös tehdä hallintamahdollisuus kaikille mukanaolijoille tarkoitti isoja muutoksia. Toki sivuston tulee aina olla muunneltavissa, joten se ei ollut ongelma, mutta aikataulun kanssa tuli ihan rehellinen kiire. Onneksi meillä on joustava tiimi!

Rakentamisen lisäksi Tovari on ahkerasti osallistunut mm. sisällöntuotantoon. Esimerkiksi kampanjan teemasta: Ole osa menestystä (”tule osaksi urheilijan uraa”), voimme olla ylpeitä. Ja tukeaksemme jokaisen urheilijan omaa markkinointia, teimme kaikille omat bannerit, joita urheilijat voivat jakaa sosiaalisen median tileillään.
Kokonaisuutena voi todeta, että projekti on ollut meidän perspektiivistä menestys ja hionut meidän tiimin työskentelyä entistä tehokkaammaksi. On ollut myös mahtavaa rakentaa tällaista projektia oman alansa ammattilaisten Urheilijayhdistyksen, Olympiakomitean ja Suomen Monetan kanssa. Ja tietysti Suomen kovimpien urheilijoiden kanssa on aina mukava touhuta!

Tutustu kampanjaan täältä: tueurheilijaa.fi

Ota yhteyttä

Katso myös

Pieni hetki luovuudelle?

Kuinka usein ehdit antaa aikaa luovuudelle? Ota arjessa pieni paussi meidän kanssa ja tilaa meidän uutiskirje tukemaan yrityksesi luovuutta.

Paina sydämestä

Se sytyttää sydämen meidän toimistolla.

Sydän on syttynyt kertaa.