Blogi

Pieni hetki luovuudelle

Luovuus ei tule aina itsestään ilman kimmokkeita, vaan ideoinnille täytyy varata aikaa. Kun pintaraapaisu on saatu aikaiseksi, asiat voivat jäädä rullailemaan taka-alalle ja tuoda uusia näkökulmia myös jälkikäteen. Meillä luovuutta voidaan hakea vaikka kesken päivän pienen poppoon voimin, mutta meillä järkätään tasaisin väliajoin “luoviksia”. Luovikset on semiohjattuja ideointisessioita ilman yksittäistä ongelmaa, joissa sana on vapaa ja huonot ideat kannustettuja.

Meillä on mietitty kuinka luovan hulluuden ilosanomaa voisi jakaa ulospäin ja formaatiksi on löytynyt ihan vaan perinteinen uutiskirje. Onko sinulla tarvetta luoville ratkaisuille? Tiedät varmaan tunteen, kun aina ei piru vie vaan irtoa? Tässä ongelmassa halutaan auttaa ja tuoda hommaan rentoa ryhtiä ja rakennetta, ehkä heittää vähän maustetta luovaan ajattelutyöhön.

Ideathan ei useinkaan ole valmiita syntyessään, vaan ne lähtevät polkuilemaan tai jalostumaan. Huonotkin ideat poikivat poikkeuksellisia ideoita, joskus ihan pähkähulluja. Pähkähullut ideat taas on joskus juuri sitä mitä tarvitaan.

Että tervetuloa mukaan, katsotaan millaisia soppia saadaan aikaiseksi 🍲💎

Pieni hetki luovuudelle?

Kuinka usein ehdit antaa aikaa luovuudelle? Ota arjessa pieni paussi meidän kanssa ja tilaa meidän uutiskirje tukemaan yrityksesi luovuutta.