Referenssit

Visit Karelia: Vastuullisuus­kampanja

Taustaa

Visit Karelia halusi viestiä selvästi ja tehokkaasti monipuolisesta vastuullisuustyöstä, jota sen piirissä olevat toimijat tekevät – sekä yleisesti Pohjois-Karjalassa tapahtuvan lomailun vastuullisuudesta.

VisitKarelia on Pohjois-Karjalan matkailua markkinoiva destinaatio-organisaatio (DMO), joka kehittää alueen matkailua vastuullisesti, ammattimaisesti ja rohkeasti.

Yhä tärkeämmäksi nouseva vastuullisuus myös matkailussa ja kulutuksessa on otettu huomioon Pohjois-Karjalan matkailussa jo pidempään. Tovarin tehtäväksi tuli luoda aiheesta selkeästi viestivä sisältö sekä harkitusti rakennetut kohdennukset, joilla halutut kohdeyleisöt tavoitettiin tehokkaasti.

Mitä teimme?

Tovari tuotti kahdeksan artikkelia, joissa haastateltiin alueen eri toimijoita heidän omista kestävyyteen liittyvistä ratkaisuistaan. Artikkelit esittelivät teemaa monitahoisesti ja viihdyttävästi, Pohjois-Karjalalle ominaista tunnelmaa unohtamatta.

Artikkeleista luotiin julkaisuja, joita mainostettiin tarkkoja kohdennuksia ja optimointeja käyttäen Facebookissa ja Instagramissa. Kampanjan tavoitteena oli tuoda vierailijoita Visit Karelian verkkosivuille ja tutustumaan siellä Pohjois-Karjalan turismisektoriin myös laajemmin.

mainostoimiston-referenssi-visit-karelia

Mainonnan tulokset

746 t.

Näyttökertaa

2 679

Klikkausta

1,11€

Keskimääräinen klikkaushinta