Valmiit nettisivut Tovarilta

WordPress nettisivut Tovarilta

Rakennamme sekä täysin kustomoituja verkkosivuja että pienemmän yrityksen budjettiin soveltuvia ja hinta-laatusuhteeltaan optimoituja verkkosivuja. Me emme tee kotisivuistasi pelkästään visuaalisesti nättejä, vaan käytämme paljon aikaa taustatyöhön ja verkkosivujen kustomointiin. 

Mikäli olet pienempi yritys ja rahasta tekee tiukkaa, niin pääset hinta-laatusuhteelta optimoiduilla pakettiratkaisuillamme hienosti liikkeelle. Kun toteutamme työtä selkeän prosessimme mukaisesti, saat rajallisellakin budjetilla lopputuloksena komeat ja toimivat nettisivut yrityksellesi.

Nettisivut ovat tärkeä investointi

Verkkosivut ovat merkittävä osa toimivan bisneksen rakentamista. Kotisivut ovat siksi investointi, jonka pitää tuottaa.

Verkkosivut ovat edelleen se tärkein yksittäinen markkinointiviestintäväline. Kaikki sosiaalisen median kanavat johtavat yrityksen kotisivuille, jotka ovat hyvin toimiessaan myös erinomainen myyntipaikka. Hyvä verkkosivusto on selvästi hakukoneiden löydettävissä ja vastaa sinne saapuneen ihmisen tarpeisiin.

Kotisivut kaipaavat usein päivitystä

Analytiikan avulla voimme tarkastella, miten ihmiset käyttävät kotisivujasi ja tehdä sen pohjalta erinäisiä parannuksia verkkosivujen rakenteeseen tai sisältöön. Parannusten myötä vierailijaa voidaan esimerkiksi ohjata tehokkaammin haluttuun lopputuloksiin, kuten yhteydenottojen täyttämiseen tai ostosten suorittamiseen.

Digimaailmassa verkkosivujen trendit vaihtuvat vilkkaasti. Värit, rakenteet, typografia ja palvelut muuttuvat jatkuvasti ja siksi jo 3-4 vuotta vanha sivu alkaa yleensä näyttämään aikansa eläneeltä. Vaikka kaikki olisi sinällään kohdillaan, voi sivuillasi vieraileva tulkita yrityksen vanhanaikaiseksi ja hakeutua siten muiden palveluiden pariin.

Nettisivut ovat tärkeä investointi

Kysy lisää

Scott Milne Scott Milne

Scott Milne

Web-kehittäjä
Jani Penttinen Jani Penttinen

Jani Penttinen

Kehittäjä