Markkinointi- ja mainostoimisto haastajille

Markkinointi- ja mainos­toimisto haastajille­

Kun asioita tehdään oikein, voi haastaja menestyä, jopa dominoida.

Tovari palvelee kaiken kokoisia asiakkaita. Tavallisesti kaltaisemme markkinointitoimistot ja mainostoimistot siirtyvät aina vain massiivisempiin projekteihin. Perinteisen massipäälliköinnin sijaan me tahdomme kuitenkin palvella yhä myös pieniä yrityksiä, joille hinta-laatusuhteeltaan optimoidut markkinointipalvelumme ja pakettiratkaisumme sopivat kuin nenä päähän.

Markkinointi- ja mainostoimisto Tovari on itsekin haastajabrändi. Me emme ole galaksin saati maakunnan suurin toimija – ainakaan vielä. Sen sijaan meillä on tarkka visio itsestämme, järeästi uskoa tekemiseemme sekä roppakaupalla rohkeutta, jotta voimme kokeilla, oppia ja erottua eduksemme. Emme ole koskaan pelänneet muutosta, vaan pikemminkin syleilleet sitä. Näitä arvoja ja asenteita vaalien olemme itsekin kasvaneet tasaisesti nämä vuodet.

Asiakas­lähtöinen markkinointi­kumppani

Markkinointitoimisto Tovari lähti liikkeelle kahden kaverin pyörittämänä bisneksenä. Toimintaamme on alusta asti rakennettu pehmeiden arvojen varaan unohtamatta tietenkään markkinointialan toimijalle olennaista tuloksellisuutta. Jos jokin yhdistää n. 20:stä markkinoinnin osaajasta koostuvaa sakkiamme, niin ainakin arvostuksemme avoimelle, aidolle ja ihmisläheiselle työkulttuurillemme, josta tahdomme sinunkin saavan osuutesi.

Haluamme toimia oikein sen sijaan, että pyrkisimme maksimoimaan voittomme jokaisessa käänteessä. Maine ja mammona tulevat toki menestyksen mukana, mutta ne ovat pikemminkin onnistuneen tekemisen mittari eikä päämäärä, jota kohti tulisi runnoa käsiään hieroen ja kultahampaitaan teroitellen kuin rosvopäälliköt konsanaan.

Asiakaslähtöinen markkinointikumppani
Tovari on tekijöidensä
näköinen mainostoimisto

Tovari on tekijöidensä
näköinen mainos­toimisto

Kokonaisvaltaista markkinointia rakentaessa tulee maailmaa tarkastella monesta eri perspektiivistä. Markkinointitoimistolle ei riitä, että on hyvä vain yhdellä osa-alueella. Kun me Tovarilla yhdistämme kaiken ymmärryksemme ihmisistä, teknologiasta ja liiketoiminnasta, olemme viimein todellisten oivallusten äärellä.

Tehokas markkinointi on tiimityötä. Kukaan meistä ei voi väittää pyörittävänsä joka ikistä markkinointialan vipua ja vipstaakkelia omin avuin. Sen sijaan Tovari koostuu monenlaisista tallaajista, joilla on kullakin omat osaamisalueensa, intressinsä ja persoonansa. Yhdessä toteutettuna markkinointisi tueksi saadaan sekä syvää teknistä osaamista että monesta eri näkövinkkelistä lähtevää luovaa ajattelua.